Mba antreprenoriatului

Generalități

Programul de descriere

MBA Antreprenoriat

CIEC și echipa Universitatea din New Charter pana pentru a oferi o cale inovatoare pentru o cariera mare! Stea afară din mulțime prin consolidarea unui mediu antreprenorial MBA de la Universitatea din New Charter prin participarea la un workshop intensiv de antreprenoriat găzduit de CIEC în iconic Cambridge, Marea Britanie.

Fie că doriți să începeți propria afacere sau alăturați-vă unul deja existent, MBA Antreprenoriat va fi de ajutor practic pentru dezvoltarea personală. Angajatorii sunt interesați de ceea ce se poate face pentru ei, și cât de departe poți crește în afacerea lor. Scopul acestui MBA este de a face mai priceput, și valoroase șansele de angajare.

Fiecare călătorie de învățare este personal pentru tine.

De ce studiu cu noi?

Oportunități globale

CIEC oferă o gamă largă de posibilități de studiu și stagii internaționale din întreaga lume.

Cunoștințe prealabile contabilizată

Noi putem evalua dacă studiile anterioare vă dau dreptul de a transfera credite de la modulele studiate anterior.

În cazul în care altfel poate demonstra că competențele existente într-un modul sunt suficiente, CIEC vă va ajuta să accelereze prin faptul că modulul prin intermediul procesului nostru de provocare.

Personalizat Evaluare și asistență

Cu expertiza recunoscută pe plan internațional în furnizarea de materiale de predare și învățare pentru MBA la nivel mondial, CIEC vă va oferi sprijin individual pe tot parcursul călătoriei dvs. de Antreprenoriat MBA, cu materiale de studiu personalizate și sprijin legate de evaluare pentru fiecare modul.

Sfaturi de intrare

Noi vă va ajuta să determina dacă îndepliniți toate cerințele de intrare, inclusiv orice condiții prealabile MBA. În cazul în care trebuie să îndeplinească orice condiții deosebite, vă va ajuta să umple golurile.

Fast Track de succes

Nicio calificare poate garanta succesul unei persoane, cu toate acestea MBA Antreprenoriat de la Universitatea din New Charter este conceput pentru a vă pregăti pentru lumea afacerilor. Se separă-te de concurenta prin participarea la workshop-uri intensive de antreprenoriat CIEC (de intensives). Scopul acestor intensives sunt de a deschide mintea la gândire antreprenorială. Vei avea oportunități de a vedea cererea sa în lumea reală de centrul nostru din Cambridge - un centru de afaceri antreprenoriale. Acest lucru poate fi plin sau part-time, sau pentru perioade de studiu intensiv.

Spre deosebire de cele mai multe cursuri de gradul întâi, MBA Antreprenoriat are o legătură puternică cu abilități de afaceri reale. Alegerea de a participa la workshop intensiv CIEC spirit antreprenorial crește instrumentele pe care trebuie să elimine decalajul dintre mediul academic și de afaceri. Fie că doriți să începeți propria afacere sau să se alăture unei organizații, MBA Antreprenoriat consolidată de intensive se concentrează pe CIEC pregătindu-vă pentru pasul următor.

Alegerea experiența dvs. de MBA este foarte similar cu orice afacere; imaginati-va ca produsul pe care MBA adaugă valoare. creste exponential acea valoare prin consolidarea că MBA prin participarea la CV-ul demn CIEC de antreprenoriat experiență intensivă.

Programul

Cele 12 module care alcătuiesc spirit antreprenorial MBA sunt la fel de mai jos.

Module1-3 Module4-6 Module7-9 Module10-12

Livrare online a fiecăruia dintre modulele de mai sus pot începe în orice luni de orice săptămână pe tot parcursul anului.

Suport CIEC

Cambridge Education Centre International (CIEC) a incheiat un parteneriat cu Universitatea din New Charter în livrarea Antreprenoriat MBA, un MBA bazat pe competențe în întregime on-line de la o universitate din SUA pe deplin acreditat.

MBA-ul este primul pas pe scara de cariera ta. Angajatorii sunt interesați de ceea ce se poate face pentru ei și cât de departe poți crește în afacerea lor. Acest curs este conceput pentru a face mai abil și utilizabili; ne va ajuta să dezvolte abilitățile și experiența necesare pentru a fi un antreprenor de succes. Acest lucru ar putea ajuta să lanseze propria afacere start-up, sau sprijini progresul in cariera ta într-o organizație mai mare, datorită spiritului antreprenorial.

Ca parte a sprijinului nostru pe tot parcursul procesului de învățare, vă încurajăm să împărtășiți opiniile și ideile tale cu facultatea noastră. ETexts noastre au fost dezvoltate cu cel mai mare editor de învățământ din lume, asamblate din textele cele mai relevante din fiecare domeniu. Aceste resurse sunt disponibile pentru tine pe tot parcursul MBA în biblioteca dumneavoastră personale digitale. Va oferim, de asemenea, față în față de sprijin, variind de la o săptămână până la semestre complete, atat in Cambridge si in centrele noastre partenere din Londra, New York, Roma, Madrid, Milano, și Florența. Această abordare combinată vă oferă flexibilitate completă pentru a învăța în modul în care vi se potrivește cel mai bine.

Opțiuni de studiu și stagii

Dvs. Stilul de viață și de buget

Un MBA vă angajează cel puțin încă un an de studiu.

Ați putea dori să lucreze în timp ce studia pentru MBA Antreprenoriat, motiv pentru care noi oferim programe de învățare flexibile. Acestea variază de la pur și simplu on-line până la față full-time pentru a face față de predare.

Firește, primul este mai puțin costisitoare decât cele din urmă. Cu toate acestea, în cazul în care circumstanțele se modifică în cursul puteți ajusta abordarea învățării și a costurilor în consecință.

Opțiuni de studiu

Începe învățarea oriunde vă aflați în modul nostru on-line, cu sprijin suplimentar CIEC.

o parte de studiu sau toate, desigur, în centrul nostru internațional din Cambridge, complet cu medic CIEC și suport academic.

Vino alaturi de noi la Cambridge pentru unul dintre saptamani noastre de studiu medic regulat și întâlni unii dintre cei mai înzestrați academic în acest domeniu, dar cu experienta de viata reala. Cambridge este un centru renumit la nivel mondial pentru antreprenoriat și veți avea mai multe oportunități în timpul programului de MBA pentru a se angaja în mod direct cu practicienii implicați în "Cambridge Phenomenon".

CIEC oferă o modalitate flexibilă de a învăța în timp ce încă avea acces la lideri de opinie și experiențe valoroase care nu se găsesc în altă parte.

Descoperiti cea mai bună abordare pentru tine de a intra in contact cu noi. Suntem aici pentru a ajuta.

Studia în China - Învață Mandarin

CIEC are un parteneriat cu Colegiul Peixian International din Pingguo (provincia Guangxi) aproximativ o oră de la oras important din Nanning. Această nouă Universitatea intră într-al patrulea an și predă studenților cursuri tehnice pentru a le dota pentru industrii, cum ar fi Hotel Leisure and Travel. Acestea au cazare pentru 4.500 de studenți, și cresc într-un ritm foarte rapid. Ele pun mare accent pe fiecare elev fiind capabil să vorbească limba engleză atunci când pleacă. Ei au bun venit vorbitori nativi de limba engleza si la un cost foarte modest, puteți petrece 20 de săptămâni acolo de învățare Mandarin în schimbul pentru petrecerea timpului cu studenții locali.

Există câteva posibilități de plătit pentru a preda limba engleză la Universitatea. Un contract de predare va acoperi costul de MBA, cu majoritatea celorlalte cheltuielile acoperite de Universitate. Fii rapid, în cazul în care acest lucru este de interes.

INFORMATII UTILE

  • Vă puteți alătura cursul oricărei luni pe tot parcursul anului
  • Se poate lucra la propriul ritm, luând MBA în timp ce în ocuparea forței de muncă sau în timp ce studia cu normă întreagă și completarea în termen de douăsprezece luni
  • Aplicând prin CIEC va reduce costul total al MBA Antreprenoriat la mai puțin de 6.000 £
  • Studiind cu CIEC dvs. de Antreprenoriat MBA oferă sprijin suplimentar, experiențe antreprenoriale suplimentare și un preț redus în mod substanțial
  • În cazul în care doriți să se aplice, atunci vă rugăm să ne trimiteți transcrierea educațional, copia pașaportului și datele dvs. de contact enquiries@ciec-education.co.uk
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We are specialists in Business and Management Education and English Language Training with a global publishing profile having written and developed texts and series for major publishers such as Pearso ... Citeste mai mult

We are specialists in Business and Management Education and English Language Training with a global publishing profile having written and developed texts and series for major publishers such as Pearson and Kaplan with over 10 million sales worldwide, including major texts in Chinese, Russian and many other languages. Citește mai puţin