O Global Banking și Finanțelor MBA este proiectat pentru profesioniștii care aspiră la o carieră în domeniul bancar la nivel mondial și finanțe. Acesta vă va ghida prin management și abilități tehnice, și să dezvolte într-un profesionist în linii mari, cunostinte, capabil să execute în partea de sus a sectorului bancar și financiar internațional.

Birmingham Business School este acreditat de AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Asociatia MBA) și Equis (Sistemul european de îmbunătățire a calității).

Distinsi Liderii Seria prezintă lideri de afaceri de profil înalt studenți MBA de la Birmingham pot avea acces.

Acest program de MBA a fost special conceput pentru absolvenții care aspiră să dezvolte o carieră în domeniul bancar la nivel mondial și finanțe. Programul își propune să îmbunătățească managementul și abilitățile tehnice, concentrându-se asupra unor domenii-cheie, cum ar fi serviciile bancare, reglementările internaționale drept bancar și financiar și de supraveghere, a riscurilor și gestionarea activelor și pasivelor, managementul strategic al instituțiilor financiare, piețele financiare și de capital privat și de finanțare de capital de risc.

Mulți dintre absolvenții noștri lucrează în funcții de conducere în bănci și instituții financiare, precum și în industria de investiții la nivel mondial. Programul este livrat de facultate la Universitatea și practicieni din industrie pentru a răspunde la nevoile actuale și viitoare ale industriei globale de servicii financiare. MBA (GBF) atrage studenți cu înaltă calificare și cu experiență dintr-o varietate de culturi și naționalități și este foarte apreciat de către studenții care doresc să se specializeze în domeniul bancar și financiar.

Programul de conținut

Programul include module de bază și module opționale. În afară de elementul învățat al programului, elevii au posibilitatea de a participa la discuții livrate prin practicarea manageri și directori de la unele dintre principalele bănci din lume și case de investiții. Elevii vor avea oportunități de a interacționa, discuta problemele lor legate de carieră și de a obține perspective valoroase în lucrarea acestor instituții prestigioase.

De ce studia acest curs

Abilități de a continua cariera in domeniul financiar-bancar - Să dezvolte o înțelegere completă a abilităților tehnice și de management pentru a deveni un manager de bine rotunjite în domeniul bancar și financiar internațional.

Accesati cele mai recente cercetări - Ca o scoala de afaceri researchled, oferim studenților noștri acces la cele mai recente tendințe, date și cunoștințe în cadrul sectorului bancar și finanțe la nivel mondial.

O viață timp de coaching-carieră - Din momentul în care ni se alăture vei avea un mentor și antrenor de carieră disponibile pentru a vă ghida prin cariera în domeniul bancar și financiar internațional.

școală de afaceri acreditate - Deținem prestigioasa acreditare "triplu-coroană" din AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Asociatia MBA) si EQUIS (Sistemul european de îmbunătățire a calității).

cerinţe de intrare

Un bun grad Onoruri plus cel puțin trei ani de experiență de lucru în domeniul bancar sau postuniversitar financiar la un nivel de supraveghere. calificări profesionale echivalente vor fi, de asemenea, luate în considerare.

Solicitanții care nu îndeplinesc condițiile de intrare directă la un an de MBA program (GBF) au posibilitatea de a aplica pentru ruta de 24 de luni. Pentru cei cu abilități cantitative adecvate, este posibil să intre în primul an al traseului de 21 de luni, în ianuarie (a se vedea MBA (full-time) pentru detalii complete).

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Birmingham Business School, University of Birmingham »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
12 - 24 luni
La zi
Price
25,000 GBP
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date