Master of Business Administration în contabilitate


În plus față de pregătirea educațională pentru o carieră care duce la managementul de top, maestru de administrare a afacerilor-programul de contabilitate îndeplinește cerințele de educație care să permită elevilor să se așeze pentru New York State Certificat de Contabilitate Publica de stat. Programul subliniază, de asemenea, competențele necesare pentru proiectarea, exploatarea și controlul sistemelor informatice de contabilitate.


Cerințele
de admitere

Cererile completate de admitere ar trebui să fie înregistrată în Oficiul Universitar de înscriere Servicii de cel puțin patru săptămâni înainte de înregistrarea pentru următorul trimestru universitar pentru studenții din Statele Unite ale Americii, și până la 10 săptămâni înainte de studenții internaționali care solicită vize de student.

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea la programul MBA-Contabilitate, un candidat trebuie:

  • au o diplomă de bacalaureat de la o instituție acreditată și o cunoaștere de lucru de algebră și statistici,
  • să prezinte stenogramele din toate universitare anterioare și absolvent curs de muncă,
  • să prezinte rezultatele Admission Test Graduate Management (GMAT) sau Graduate Record pentru examene (GRE) (GMAT preferat pentru solicitanții internaționale și cele care se aplică pentru burse),
  • să prezinte o declarație personală și un CV, și
  • să completeze o cerere pentru studii postuniversitare.

Solicitanții internaționale trebuie să prezinte rezultatele testului de limba engleza ca limbă străină, cu un scor minim de 580 (pe suport de hârtie), 237 (pe bază de calculator-) sau 92 (bazate pe Internet). Sistemul internațional Limba engleză Testare (IELTS), rezultatele testelor vor fi acceptate de către RIT în locul examenului TOEFL. Punctajul minim acceptabil este 7.0. Cerința de TOEFL sau IELTS este renunțat pentru vorbitori nativi de limba engleză și pentru cei care depune transcrieri și diplome din partea instituțiilor americane. Pentru informații suplimentare despre IELTS, vizitați www.ielts.org.

Studentii pot amâna înscrierea de până la un an. După un an, o nouă cerere trebuie să fie depuse și vor fi reevaluate în baza standardelor de admitere cele mai actuale.

Program predat în:
Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 1 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
2 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019