Mba cu stagiu

UWL University of West London

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Mba cu stagiu

UWL University of West London

MBA este un brand puternic în lumea de calificări de afaceri indică cunoștințe și competențe dovedite. Acest curs are avantajul de un stagiu de 8 luni pentru a spori dezvoltarea ta profesionala si perspectivele de carieră. Curriculum-ul este conceput pentru a ajuta la dezvoltarea ta profesionala continua si de a dezvolta o înțelegere critică a dezvoltării strategice corporative și perspective funcționale cu privire la activitățile de afaceri, atât la nivel local și la nivel global.

MBA noastră are scopul de a îmbunătăți eficiența dumneavoastră ca un manager sau lider și așa transforma perspectivele pentru cariere manageriale sau de a încuraja spiritul antreprenorial individuale. Cursul a fost proiectat cu intrare de la angajatorii de la mare la firme mici, atât din sectorul public și privat. MBA nostru vă oferă o imagine de ansamblu a problemelor internaționale de management și de afaceri într-un cadru care vă permite să dezvolte anumite domenii de expertiza, printr-o gamă de module opționale și o disertație personal.

Cerințe de intrare

Solicitanții vor avea nevoie de un grad onoruri 2.2 sau echivalent.

Studenții străini au nevoie pentru a satisface cerințele noastre de limba engleză, fie la IELTS la 6.5 sau mai sus, și un minim de 5,5 pentru fiecare dintre cele 4 componente individuale (citire, scriere, vorbire si ascultare), TOEFL iBT la scor de 90 sau mai sus, Pearson PTE academic la scor de 58 sau mai sus, sau un test echivalent de limba engleză sigur. În unele țări, în care predarea este în limba engleză, se poate accepta calificările locale.

De carieră și de studiu progresie

Din conversațiile de follow-up știm titularii noștri de MBA se simt mai încrezători în viața lor de afaceri. Studenții noștri MBA merge pe la o carieră de succes în afaceri, management, comunicații și finanțe.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
18 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
12,500 GBP
Taxa internațional
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala