Mba de marketing

Generalități

Programul de descriere

Participanții se alăture programului de MBA cu abilități personale și profesionale, precum și o serie de așteptări. Ca atare, programul de MBA oferă o formare suplimentară în diverse domenii (de exemplu, economie, marketing, finanțe, contabilitate, strategie, tehnologie), cu posibilități de dezvoltare a eticii manageriale ale individului, munca în echipă internațional, multicultural și crearea de noi oportunități de dezvoltare.

Obiectivele de formare (abilități, expertiză, cunoștințe)

Acest curs permite studentului la / de la:

 • Identificarea și exploatarea toate cunoștințele, metodologiile, tehnicile și instrumentele necesare pentru practicarea profesiilor de marketing
 • Descoperiți diferitele mass-media și comunicare de marketing
 • A învăța să comunice cu interne sau externe organizației
 • Înțelegerea pieței în care amenințările evoluează profesionale
 • Conducerea unui proiect de marketing în întregime

Condiții de acces la formare și condiții prealabile

MBA în Marketing este deschis în primul rând pentru studenții care dețin o licență de Științe Sociale (știință de informare și comunicare, științe juridice, știința de management, economie, arhitectură și design, etc.) și umaniste.

Din moment ce suntem elita de mâine, înregistrare se bazează pe o revizuire fișier și un concurs de admitere. Departamentul de admitere si persoanele care ii ingrijesc de personal didactic școlii.

Oportunități de

MBA Profesionale în perspectivele de marketing sunt multe și variate, Tunisia, Europa și în întreaga lume. Acest curs permite studentului la / de la:

 • Managerul sau Director de Comunicare / Marketing
 • Managerul sau Director al Serviciului Promovare Media
 • Director al Departamentului de Relatii Publice
 • Comunicații Consilier Media / Marketing
 • Consultant în comunicare și mass-media / marketing
 • consultant internațional pentru ONG-uri

Outlook și educație suplimentară

Formare MBA „Marketing“ pregătește studenții să fie directori operaționale, după ce pajiști rechizite. Astfel, deținătorii de „Marketing“ MBA vor fi jucători în sfera factorilor de decizie.

Majore în clasa lor se pot aplica să se înscrie într-un program de doctorat în Tunisia sau în străinătate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

L’Europe de Com; institut du management de la communication de l’Ecole Supérieure Européenne de Tunis, s’affirme comme un formidable réseau ouvert sur la communication avec des partenariats prestigieu ... Citeste mai mult

L’Europe de Com; institut du management de la communication de l’Ecole Supérieure Européenne de Tunis, s’affirme comme un formidable réseau ouvert sur la communication avec des partenariats prestigieux et solides. Les moyens de communication se multiplient et se diversifient. Citește mai puţin