Citește Descrierea Oficială

Scopuri

  • Pregăti oameni capabili de a efectua cu succes în lumea afacerilor, cu o perspectivă etică și socială.
  • Înțelegerea dinamicii companiei, înțelegerea și stăpânirea toate aspectele legate de managementul afacerilor, care să permită o viziune integrată și cuprinzătoare a acestei realități, care este esențială pentru a ajunge la cele mai înalte niveluri ale organizațiilor moderne de calitate.
  • Să dezvolte abilitățile de management necesare pentru a pune în aplicare strategii competitive de succes, prin integrarea modelelor de leadership personal, esențială pentru a efectua, în fața unor echipe formate din organizații de înaltă performanță.
  • Genera o viziune globală cu o ancoră puternică în afacerile regionale din America Latină.

destinatari

Este o condiție indispensabilă să dețină o diplomă universitară și să aibă trei ani de experiență managerială.

Planul de studiu

  • ETAPA ESSENTIAL
  • ETAPA OPȚIONALE
  • INTEGRADORA ETAPA

Certificare

După completarea curriculum-ului participantul va primi Títulode "Master in Business Administration - Executive MBA" (*) o cial titlul conferit pe teritoriul spaniol Francisco de Vitoria University.

(*) Titlul oficial recunoscut în toate țările Uniunii Europene, care urmează să fie emise în Spania, cu cerința de prezență săptămână academice la Madrid. modul on-line cu acțiuni opționale suport clasă.

Metodologie

Acesta se concentrează pe participant și adaptat la intervenția lor poate îmbogăți procesul de învățare. Este eminamente activă și participativă. Acesta dezvolta studii de caz, ateliere de lucru și exerciții. Dictare Master vizează, mai degrabă decât de transmitere doar de expertiză, să promoveze abilități conceptuale și analitice necesare pentru a conduce, să ia decizii și să le aducă la îndeplinire cu instrumentele și cele mai recente cunoștințe.

ADEN a dezvoltat un model interactiv de învățare pedagogic numit model de transfer de PERICLE, care permite transferul de cunoștințe dobândite la locul de muncă, cu o abordare practică.

Pentru a consolida retenția și aplicabilitatea, utilizarea grele de ambele simulatoare digitale și de bord, pe baza unor modele matematice care permit să experimenteze și să se joace situații în lumea afacerilor, în cazul în care deciziile sunt luate și se realizează Verica lor de impact într-un mediu jucaus.

În același timp, MBA este proiectat de la conceptul de auto-administrat, în timp ce fiecare participant alege specificul perl propriei sale cariere, selectarea programelor de opțiune și, de asemenea, gestionați timpul lor academice, prin obținerea de credite academice în termen de patru ani, avute în vedere un timp maxim finalizat.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la ADEN campus Panamá »

Acest curs este Campus based
Start Date
Mar. 2020
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2020
Termen limită de aplicare

Mar. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date