Mba flexibil

Generalități

Programul de descriere

Un MBA flexibil, care vă permite să creați viitorul.

Universitatea din Baltimore are o lungă istorie de a avea programe de afaceri care permit profesioniștilor ocupat să urmărească, de asemenea, obiectivele lor educaționale în timp ce trăiesc viața de zi cu zi.

Înrolarea în programul de UB MBA vă permite să alegeți:

  • cât de repede doriți să finalizeze gradul dumneavoastră;
  • modul în care doriți să luați clase (clasele tradiționale, on-line sau ambele);
  • câte ore pe sesiune sau semestru pe care doriți să luați;
  • specializare sau vă puteți construi unul personalizat care se potrivește obiectivele carierei tale.

Ce este flexibil MBA?

Un sistem flexibil de MBA beneficii profesionale de lucru. Programul UB MBA este conceput astfel încât să intersecteze atât în ​​viața ta personală cu viața ta academică.

Multe programe de MBA sunt full-time si cohorta pe baza, care nu este întotdeauna ușor pentru un profesionist de lucru. Programul UB MBA este flexibil. Elevii pot alege să-și dedice tot timpul lor pentru a câștiga gradul lor de a merge full-time - sau pot alege să lucreze și să ia cursuri, part-time.

Ce face un MBA UB-'flexible "?

Toate clasele UB MBA sunt predate seara (incepand de la ora 6 pm), așa că face mai ușor pentru tine pentru a ajunge la clasa pe-campus, dacă preferați un curs de față-în-față.

UB MBA ofera 50 la suta din cursurile noastre on-line (toate cerințele programului de bază necesare sunt on-line). Cursurile noastre online sunt predate într-un format asincron, astfel încât, chiar dacă vă aflați într-un alt fus orar vă puteți finaliza sarcinile tale sau de a lua examenele.

Puteți decide dacă doriți să ia cursuri part-time sau full-time - totul este de până la tine. Nu aveți nevoie să notifice pe nimeni. Alege o specializare sau pentru a personaliza electives dvs. pentru a spori cariera ta și de a vă ajuta să îndeplinească obiectivele personale.

Avem ceva ce ne place să numim cerințe "flexibile Core" pentru acei studenți care tind să se sprijine pe partea corporatiilor sau au o stare de spirit antreprenorial. Aceste cursuri de bază flexibile pot fi adaptate pentru a se potrivi obiectivele de carieră.

Mai multe dintre cursurile sunt oferite în 7 săptămâni formate "muscatura de dimensiuni". Aceste tipuri de cursuri spori de fapt student de învățare, în special on-line, și vă permit să obțineți cunoștințe care aveți nevoie pentru a trece la nivelul următor în program.

Care sunt beneficiile? Sunteți în controlul zilei și au flexibilitatea de a decide ce fel de mediu de învățare lucrează pentru tine.

Vei avea o facultate full-time, care știu cum să-i învețe profesioniștii care lucrează, și să ofere o experiență practică în scenarii de afaceri. În plus, am angaja profesioniști de afaceri pentru a preda cursuri și de a aduce expertiza lor în cursuri de specialitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Citește mai puţin