Educație de management contemporan cu accent

- Așa cum implică viziunea noastră globală, ne propunem să dezvoltăm viitori lideri de afaceri care posedă atât perspective globale. Hanyang este într-adevăr bine poziționat pentru a urmări această viziune. Hanyang are deja acorduri de schimb cu 146 de școli din 20 de țări.

- Facultatea noastră se străduiește să mențină conținutul cursului ca fiind roman, reflectând gândirea contemporană a managementului.

Facultatea de clasă mondială în colaborare cu Universitatea din Oregon

- Hanyang Facultatea de MBA se situează printre primii din punct de vedere al rezultatelor cercetării academice din Coreea. Mulți dintre aceștia sunt lideri de opinie activi, antreprenori de succes, consultanți influenți și membri importanți ai consiliilor în societatea coreeană.

- Cu acordul de cooperare cu Universitatea din Oregon School of Business, unele dintre cursurile MBA vor fi predate de profesori eminenți invitați de la Universitatea din Oregon. Hanyang MBA va continua să își globalizeze curriculumul pe baza viziunii noastre globale.

Creați-vă propriul curriculum individualizat: "Traiectorie cu auto-proiectare"

- Oferim curriculum-ul cel mai flexibil al oricărei școli de afaceri de nivel superior, împuternicind studenții noștri să preia comanda cursurilor și viitorului lor. Prin selectarea "piesei proiectate", elevii noștri își pot personaliza strategia în mod educațional și pot dezvolta domenii de specialitate specializate pentru a-și satisface interesul și abilitățile specifice. Flexibilitatea cursurilor noastre oferă avantaje deosebite elevilor noștri, mai ales atunci când vine timpul ca aceștia să concureze într-un domeniu foarte specializat de afaceri.

- Oferim opt piste funcționale: Contabilitate, Finanțe, Afaceri internaționale, Marketing, Sisteme informatice de management, Comportament organizațional și Managementul resurselor umane, Operații și management de servicii, Management strategic și Venture.

Accentul pe cooperarea Academiei Industriale prin "Studiul de teren", "Seria de conferințe VIP" și altele

- Noi credem într-o abordare echilibrată a programului nostru educațional. Programul nostru implică un curriculum de management care echilibrează conceptele teoretice cu experiențele practice din lumea reală. În programul nostru, studenții pot efectua o "studii de teren" înainte de absolvire. Elevii vor alege subiecte pentru studiul de teren în funcție de nevoile lor curente sau de obiectivele carierei, iar profesorii vor asista elevii în completarea proiectului. Elevii vor putea să ia instrumentele și tehnicile învățate în sala de clasă și să le aplice direct la locul lor de muncă.

- La Hanyang MBA, învățați nu numai în sala de clasă, ci direct de la liderii de afaceri și factorii de decizie din Coreea. "Seria de conferințe VIP" cu lideri naționali distinsi (cum ar fi directorii executivi ai corporațiilor de succes, oficiali guvernamentali de rang înalt, scriitori influenți etc.) este oferit pe parcursul semestrelor. Acest lucru nu numai că va depăși decalajul dintre teorie și practică, ci va oferi studenților șansa de a învăța de la liderii de afaceri în ceea ce privește mediul de afaceri complex.

- Avem experți din industrie și specialiști ca membri ai facultăților noastre comune. Ei împărtășesc know-how-ul lor valoros despre industrie cu elevii, astfel încât studenții să poată aplica această experiență indirectă de învățare în slujba lor.

Învățarea orientată pe soluții, bazată pe caz

- Ca multe alte școli de clasă mondială de MBA, folosim studii de caz aprofundate în predarea noastră. Profesorii noștri folosesc diverse cazuri excelente de la HBC sau Stanford. În plus, ele introduc câteva cazuri coreene interesante, dintre care unele sunt pregătite de ei înșiși. Astfel, elevii au privilegiul de a fi expuși unor cazuri importante de afaceri coreene direct de la autori. În plus față de studiile de caz, în clasă sunt folosite alte stiluri și metode de predare, cum ar fi jocurile de rol, videoclipurile, simulările și exercițiile de echipă.

Deschiderea mare a facilității de stat-of-the-art

- Poate că unul dintre aspectele cele mai interesante ale vieții școlare pentru studenții potențiali de MBA este să aibă acces la o nouă clădire de școli de afaceri de ultimă oră. Școala de afaceri Hanyang a rupt terenul pe o nouă clădire a unei școli de afaceri \ 20 miliarde, de 15,207 de metri pătrați, pe 10 iulie 2004. Noua clădire emblematică, care conține 8 etaje plus două nivele de subsol, a fost finalizată în 2006. Are numeroase clase de amfiteatru și săli de discuții echipate cu sistem de prezentare multimedia, salon de studenți, săli de clasă executive, o bibliotecă, laboratoare informatice, o sală de mese multifuncțională, o sală de fitness și alte facilități de învățare.

Amplasare avantaj: 20 minute de centrul orașului Seul

Unul dintre marile avantaje ale orașului Hanyang este amplasarea sa unică. Doar durează aproximativ 20 de minute cu metroul din centrul fiecărei zone Kangbook sau Kangnam. În plus, una dintre ieșirile de metrou (linia numărul 2) este situată în centrul campusului, ceea ce face accesul la școala de afaceri mai convenabil.

Oportunități pentru scutirea de școlarizare

Oferim o scutire de taxe pentru studenții cu calificări academice excelente. Elevii din cele mai bune 15% vor primi scutiri de școlarizare de la 30% la 100% din taxele de școlarizare.

Cerințe de bază

- Condiții preliminare de contabilitate: studenții care nu au absolvit cursuri de contabilitate trebuie să ia o clasă contabilă prealabilă înainte de începerea semestrului. O sesiune intensă de cursuri de contabilitate specială de o săptămână va fi deschisă pentru acei studenți înainte de începerea semestrului regulat.
(Dacă un student a mai luat o clasă de contabilitate înainte, el / ea poate fi scutit de această cerință.)

- Studenții trebuie să ia un total de 45 de ore de credit (15 cursuri de câte 3 credite fiecare) pentru absolvire, iar precondiția contabilă nu este luată în considerare pentru cerința de absolvire.

- Elevii sunt obligați să ia 5 cursuri desighed în fiecare pistă de la 10 MBA cursuri de bază

- Studenții trebuie să aleagă un curs de comunicare globală (engleză, chineză sau japoneză) pentru absolvire (dacă un student prezintă un certificat de scor de limbă străină, acest lucru poate fi exemplificat).

- Studenții pot lua un studiu de teren înainte de absolvire: elevul va alege subiecte pentru studiul de teren în funcție de nevoile lor actuale sau obiectivele carierei, iar profesorii vor asista elevii în completarea proiectului lor. Elevii vor putea să ia instrumentele și tehnicile învățate în sala de clasă și să le aplice direct la locul lor de muncă.

- Elevii pot să ia fie "Track Self-designed", fie "Track Functional"

- În mod normal, durează 2 ani pentru a finaliza programul.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Hanyang University School of Business »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Mart 2020
Duration
2 anii
Part time
După locații
După dată
Start Date
Mart 2020
Termen limită de aplicare

Mart 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date