Mba global

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Programul Global de MBA este stabilit pentru a oferi o oportunitate companiilor de a-și educa managerii de elită într-unul din programele MBA de top din lume. Gestionarea cursului Global MBA este exact la fel ca MBA-ul obișnuit, dar programul și structura sunt concepute în mod creativ pentru a satisface nevoile unice ale fiecărei companii din fiecare regiune. În prezent, UMBS oferă Global MBA pentru companiile cu sediul în Asia sau cu activitate în Asia.Program selectiv pentru manageri excepționali și profesioniști
Managerii experimentați și profesioniștii care doresc mult mai mult decât un program convențional de MBA pot oferi și Programul MBA Global MBA este proiectat cu atenție pentru a satisface aceste cerințe ridicate. Pentru a menține scopul programului și pentru a maximiza sinergia dintre studenți, admiterea la program este limitată doar la manageri de elită cu sponsorizare corporativă.


Michigan Cursuri de MBA


Există o diplomă de MBA în Michigan. Toate programele MBA din Michigan respectă aceleași cerințe stricte. La finalizarea cursurilor de bază necesare, elevii pot lua până la 36 de credite elective de la mai mult de 110 de cursuri elective. Toate cursurile sunt predate de membrii facultății de la Universitatea din Michigan. După finalizarea cu succes a cursurilor, elevii primesc un grad de MBA Michigan.


Programul MBA de șaisprezece luni


Înțelegem că timpul reprezintă un avantaj valoros pentru managerii și companiile corporative. Am proiectat Global Asia MBA care urmează să fie finalizată în șaisprezece luni - cel mai mic timp posibil fără a compromite calitatea. Prin omiterea vacanței lungi de vară, cele mai multe programe convenționale de MBA oferite între primul și al doilea an, programul nostru se încheie în mai puțin timp. Noi credem în analize riguroase, dar întotdeauna cu un ochi la un impact practic important. Minimizarea absenței de locuri de muncă a angajaților talentați oferind în același timp o educație de clasă mondială este doar un alt exemplu de angajament al University of Michigan Business School față de companiile partenere.

Diverse învățări culturale


Cohorta de studenți acceptată la Asia Global MBA Class din 2006 va începe programul prin petrecerea a trei luni în Asia înainte de a veni la Ann Arbor, Michigan timp de treisprezece luni. Termenul Asia constă în sesiuni în Japonia, China și Coreea. Sesiunile din Asia sunt organizate la centre de formare corporativa complet echipate, unde tot corpul studentesc si facultatea vor locui pe parcursul celor patru saptamani. Facilitățile sunt proiectate cu grijă pentru a permite studenților să se imerseze pe deplin în munca lor, fără a distrage atenția, să lucreze în echipe care funcționează ca o unitate organizațională și să aprofundeze înțelegerea diferitelor culturi asiatice și a practicilor de afaceri. Școala oferă excursii culturale în fiecare țară pentru a crește înțelegerea studenților despre istoria și cultura locală. După încheierea termenului în Asia, studenții și membrii familiilor acestora călătoresc în Ann Arbor timp de treisprezece luni. În Ann Arbor, studenții sunt liberi să-și aleagă alegerea de locuințe din mai multe opțiuni, atât în ​​și în afara campusului. În timp ce în Ann Arbor, studenților li se vor oferi mai mult de 10 săptămâni de concediu în care studenții și membrii familiilor lor pot călători în America sau pot vizita alte țări.


Prietenii de-a lungul vieții cu colegii GMBA


Elevii care participă la programul Asia Global MBA sunt manageri de mare potențial ai companiilor sponsorilor lor. În timpul primilor doi termeni ai programului, elevii participă împreună la cursurile de bază necesare. Elevilor li se dă șansa de a-și cunoaște colegii la un nivel foarte individual. În sala de clasă și prin diverse activități de echipă, elevii ajută și învață unul de celălalt. Participanții la program nu construiesc doar camaraderie printre colegii de studenți MBA, ci construiesc relații profesionale și prietenii de-a lungul vieții. În timpul celor doi termeni din Ann Arbor devotați electives, studenții Global MBA nu se alătură doar celor peste 2.000 de studenți care alcătuiesc corpul studenților din Business School, dar și celor peste 50.000 de studenți, cadre didactice și membri ai personalului care alcătuiesc culturale bogată și diversificată a Universității din Michigan. Absolvenții rămân parte a programului prin intermediul accesului pe tot parcursul vieții la Business School, legături personale cu participanții la egal la egal și aderarea la una dintre cele mai mari rețele universitare de absolvenți din lume.

Cunoașteți membrii Facultății din Michigan

Studenții la nivel global de MBA au ocazia să se familiarizeze cu Universitatea de Stat din Michigan Business School. Invităm membrii celor mai experimentați și devotați ai facultăților să predea cursurile de bază. Atunci când predă un curs de bază în Global MBA, membrii facultății timp este 100% dedicat studenților la nivel mondial și cursul. Membrii facultății invită studenții să li se alăture pentru prânz și cină în grupuri mici și să dețină ore de lucru exclusiv pentru studenții Global MBA. Noțiuni de bază pentru a cunoaște membrii facultății este un avantaj pentru a utiliza nu numai în timpul cursului de lucru, dar, de asemenea, după ce te-ai întors la profesia ta.


* Repere importante ale programului

Unicely Designed: Programul nostru este cel mai ideal program de MBA pentru manageri corporatiști și profesioniști cu experiență.

Michigan Curriculum MBA: Curriculumul MBA din Michigan a fost recunoscut ca fiind cel mai inovativ din lume.

Flexibilitate: La finalizarea cursurilor de bază, elevii pot alege din mai mult de 110 cursuri elective și pot să ia până la 10 credite în oricare dintre școlile universitare din Michigan.

Clădirea rețelei: elevii pot construi relații cu un cadru de elită al liderilor de afaceri din Asia de top și studenți din Ann Arbor; ei vor avea, de asemenea, acces la rețeaua mare de absolvenți Michigan.

Salvarea timpului: Programul se încheie în doar 16 luni.

Diverse învățări culturale: elevii petrec trei luni în Japonia, China și Coreea înainte de a petrece treisprezece luni cu diverse instituții studențești din Ann Arbor, Michigan.

Activități extracuriculare: Pe tot parcursul programului, elevilor li se oferă diverse programe auxiliare, inclusiv ateliere de competențe executive și excursii culturale pentru a întări înțelegerea elevilor de abilitățile de afaceri și de cultura străină.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Stephen M. Ross School of Business de la Universitatea din Michigan este o instituţie de învăţământ premier într-una din cele mai bune universităţi de cercetare din întreaga lume. Misiunea noastra est ... Citeste mai mult

Stephen M. Ross School of Business de la Universitatea din Michigan este o instituţie de învăţământ premier într-una din cele mai bune universităţi de cercetare din întreaga lume. Misiunea noastra este de a dezvolta lideri în gândire şi acţiune, care sunt gata să abordeze, multidisciplinare problemele dificile cu care se confruntă societatea. Liderii care pot furniza şi civice lider moral, şi care de pârghie influenţa lor pentru beneficiul societăţii. La Michigan, puterea noastră de ansamblu care este capacitatea noastră unică de a pod teorie ştiinţifică cu practica de afaceri. Noi credem ca un adevarat conducator începe cu o înţelegere globală de afaceri. La miezul noastre este urmărirea Acestea sunt ideile facultatea noastra aduce la clasă şi instrumentele absolvenţii noştri folosi pentru a modela lumea "capitalul intelectual cu impact.". Suntem interesati de studenţii care doresc să partener cu facultatea de a co-crea o foarte personalizate, robust experienţă educaţională. Strategia noastra de a dezvolta capacitatea elevilor de conducere - în afară de impactul cunoştinţe de afaceri şi calificările necesare - este de a oferi oportunităţi de acţiune de învăţare bazat pe pornească de la problemele din lumea reală. Cu un MBA de la Michigan Ross School of Business, veţi introduce pe piaţă ca un lider cu încredere şi înţelepciunea de a defini şi realiza viziunea ta de succes. Citește mai puţin
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Mai mult Mai Puțin