Mba global

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Accelerați-vă cariera în afacerile globale și pregătiți-vă pentru oportunități de lider mai mari prin programul universitar de MBA al Universității din Washington. Acest program oferă o viziune largă a afacerilor la nivel mondial și vă permite să vă concentrați asupra obiectivelor individuale ale carierei prin intermediul unor proiecte de afaceri, și diplome duale.

Prezentare generală a programului

Programul Global MBA al Universității din Washington oferă specialiști cu o experiență anterioară de afaceri internațională și o educație de licență în afaceri, o oportunitate de a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile, adaptând un curriculum pentru a se potrivi unei varietăți de obiective de carieră. Un candidat ideal pentru acest program va avea un obiectiv de carieră concentrat în afaceri globale și un plan de urmărire după absolvire.

Studiați la o școală de afaceri de top
La nivel național clasat de US News & World Report, Universitatea din Washington, Michael G. Foster School of Business prezintă membri ai facultății de specialitate și este una dintre cele două școli de afaceri din SUA care dețin certificarea internațională EQUIS de la Fundația Europeană pentru Dezvoltare Management. Școala Foster este acreditată de AACSB International 'Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business.

Pregătiți-vă să conduceți în arena de afaceri globală
Consolidarea comunicării și influențarea competențelor prin interacțiunea cu membrii facultății, cu colegii de clasă și cu directorii de vizite. Participați la o experiență de învățare colaborativă care încurajează munca în echipă în întreaga cultură și disciplină profesională. Puneți-vă cunoștințele și aptitudinile la încercare în cazul competițiilor.

Dezvoltați o rețea profesională la nivel mondial
Alăturați-vă unui grup de profesioniști din mediul internațional de înaltă calificare pentru o explorare intensă a problemelor de afaceri globale, a fundamentelor managementului și a studiilor elective care sprijină aspirațiile dvs. de carieră. Veți avea șansa de a vă întâlni și de a studia cu studenții de la MBA full-time și de seară în cursuri elective și de a vă lărgi grupul de persoane de contact prin asociațiile studenților MBA.

Advance cariera ta
Experiența dvs. anterioară de muncă, combinată cu proiectele companiei și studiile de teren finalizate în cadrul programului Global MBA, vă va pregăti pentru oportunități de angajare la nivel mondial imediat după absolvire. Recrutarea de locuri de muncă începe la doar câteva săptămâni în program.

Curriculum

Un an de învățare transformatorie
Programul global de patruzeci și patru de MBA începe în luna iunie cu un nucleu concentrat de MBA de vară care acoperă fundamentele afacerii. Pe parcursul verii, veți completa module de curs intensiv în domenii precum finanțele, contabilitatea, marketingul și gestionarea operațiunilor. Dimensiunile clasei mici permit o interacțiune strânsă cu colegii de facultate și colegi.

Concentrați-vă studiile prin cursuri elective

Urmând nucleul, veți termina trei sferturi din cursurile universitare, inclusiv comunicarea interculturală, etica și guvernanța corporativă și practicile comerciale ale SUA. Se recomandă ca elevii din programul Global MBA să ia cel puțin două cursuri elective cu un accent global la nivel de afaceri. Cursurile opționale oferă, de asemenea, o oportunitate de a întâlni și de a face schimb de idei cu studenții din programul Full-time și Evening MBA. Puteți alege să câștigați un certificat specializat prin completarea cursurilor elective necesare.

Câștigați un grad de MBA sau un grad dublu
Programul Global de MBA conduce la o diplomă de Master of Business Administration de la Universitatea din Washington. Elevii pot alege să urmeze un grad dublu prin aplicarea la alte școli de la Universitatea din Washington.

Public țintă


Proiectat pentru profesioniști cu experiență în afaceri internaționale și educație de afaceri la nivel universitar.

Ultima actualizare Oct 2017

Despre facultate

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... Citeste mai mult

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Citește mai puţin
Seattle , Seul , San Francisco + 2 Mai mult Mai Puțin