Din 1994, Colegiul de Afaceri a oferit gradul de Master of Business Administration (MBA) sub forma unei livrări globale. Programul global se învârte în jurul unui sistem cu trei niveluri: membrii facultăților care călătoresc în străinătate în diferite perioade ale anului pentru a organiza cursuri concentrate, instrucțiuni bazate pe internet și / sau sesiuni de cursuri abreviate sau regulate în campusul WTAMU. Cerințele de admitere și de curs pentru Global MBA sunt aceleași ca programul tradițional MBA campus. Diferențe ușoare există în toate locațiile globale și unele locații se învârt în jurul valorii de o opțiune de diplom, așa că vă rugăm să contactați directorul de programe postuniversitare, dacă aveți întrebări sau preocupări specifice.

MBA Global, în general, constă din 36 de ore de credit (12 clase) de cursuri în modurile de instruire diferite enumerate mai sus. Modul de livrare specific este conceput într-o manieră care să răspundă nevoilor anumitor cohorte de studenți în diferite locații.

Colegiul de Afaceri a creat o relație cu mai mulți parteneri globali din Taiwan, Canada, Emiratele Arabe Unite și Singapore. Partenerii globali contribuie la promovarea programelor noastre de MBA și de diplomă și oferă facilități de clasă. Modelul global a fost, de asemenea, aplicat ca mijloc de a servi comunitatea regională de afaceri cu coordonarea din 2001 a programului MBA dintre BWXT și WTAMU la Pantex. Livrarea la fața locului a cursurilor de afaceri la facilitatea Pantex a început oficial 3 ianuarie 2002 și a servit peste o sută de angajați ai studenților.

Programul Global sa dovedit a fi un schimb cultural vital atât pentru facultate, cât și pentru studenți. Elevii sunt capabili să învețe nuanțele practicilor de afaceri americane, în timp ce membrii facultății petrec până la trei săptămâni într-o locație străină și pot să viziteze întreprinderi culturale și comerciale.

Absolvenții programului Global au fost angajați și promovați de corporații multinaționale, și-au format propria afacere sau și-au continuat studiile la doctorat în Statele Unite.

Elevii care caută diploma de masterat în administrarea afacerilor sau de administrare a afacerilor trebuie să creeze mai întâi competențe în contabilitate, economie, statistică de afaceri, sisteme informatice de calcul, management, marketing, finanțe și dreptul afacerilor. Această competență poate fi stabilită prin cursuri luate într-un program de licență, în coordonare cu partenerul nostru global, prin completarea unor examene permanente avansate sau prin cursuri formale formale.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la West Texas A&M University - College of Business »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date