Citește Descrierea Oficială

Structura programului

Diploma de MBA ISEG este acordat la obținerea cu succes a 90 de credite, acumulate prin studiu pe o perioadă de 18 luni. Programul necesită finalizarea cu succes a 16 core-cursuri și 13 cursuri de dezvoltare personală.

Dezvoltare personala

În plus față de cele de mai sus, MBA ISEG oferă activități în domeniul individuale de dezvoltare personală și de grup:

 • activități de conducere și teambuilding, cu peste 7 diferite activități în aer liber, în colaborare cu parteneri de renume, cum ar fi Air Force portugheză și portugheză Marinei, printre altele;
 • Seminarii de management - subiecte vitale, care încurajează discuțiile cu bine-cunoscute figuri din afaceri și economie;
 • Strategia Simulator (Markstrat);
 • Managementul Simulator (Global Management Challenge).

ISEG a conferit peste 700 de masterat în administrarea afacerilor în ultimii 30 de ani. Astăzi, aceste absolventii ocupă poziții importante în sectoarele economice naționale și internaționale, care lucrează în companii, administrația de stat și universități. Facultatea de predare implicat în MBA este format din profesori și absolvenți de masterat, a căror competență științifică și tehnică asigură combinația necesară de cunoștințe academice și instrumente practice de management.

De ce să alegeți MBA ISEG

 • Structura programului cuprinde cursuri de bază care acoperă baza de cunoștințe esențiale pentru un manager în secolul 21, precum și unități de dezvoltare personală, seminarii și activități în aer liber.
 • Metodele de predare integra modele conceptuale cu abordari practice, inclusiv de simulatoare de management și de analiză și soluționare a cazurilor de gestionare.
 • Acesta este conceput pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă directori și să concilieze o viață profesională și personală cu cerințele de învățare într-un calendar de excelență după ore.


MBA ISEG este acreditat la nivel internațional de către AMBA (Asociatia MBA) și oferă cele mai înalte niveluri de standarde științifice și pedagogice.
CEO Tier One
Pentru al 2-lea an consecutiv, ISEG MBA a fost recunoscut de către CEO-ul Magazine ca fiind unul dintre cele mai bune din lume (Tier One) în sale MBA Clasament-toamnă 2016.

Structura programului

Diploma de MBA ISEG este acordat la obținerea cu succes a 90 de credite, acumulate prin studiu pe o perioadă de 18 luni. Programul necesită finalizarea cu succes a 16 core-cursuri și 13 cursuri de dezvoltare personală.

Dezvoltare personala

În plus față de cele de mai sus, MBA ISEG oferă activități în domeniul individuale de dezvoltare personală și de grup:

activități de conducere și teambuilding, cu peste 7 diferite activități în aer liber, în colaborare cu parteneri de renume, cum ar fi Air Force portugheză și portugheză Marinei, printre altele;
Seminarii de management - subiecte vitale, care încurajează discuțiile cu bine-cunoscute figuri din afaceri și economie;
Strategia Simulator (Markstrat);
Managementul Simulator (Global Management Challenge).

Aplicații

Pentru a fi eligibil pentru a se înscrie în MBA ISEG trebuie să aibă un grad cât și mai mult de 4 ani de experiență profesională. Candidații sunt selectați de o comisie pe următoarele criterii:
 • CV-ul academic;
 • Experiență profesională relevantă;
 • Scrisoare de intentie;
 • Interviu;
 • Cunoașterea limbii engleze a demonstrat sau de un certificat de competență dintr-o școală engleză recunoscut.

În cazul în care, după finalizarea Diploma, un student dorește să continue studiile pentru o diplomă de master, el / ea ar trebui să se înscrie la Masters în programul de management. Condiții speciale de asistență financiară sunt disponibile pentru MBA ISEG prin protocoalele între ISEG și mai multe instituții de credit. .

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
18 luni
Part time
Price
18,500 EUR
Pretul include un program de imersiune în Sillicon Valley (San Francisco, Statele Unite ale Americii)
După locații
După dată
Termen limită de aplicare