MBA in management de îngrijire a sănătății

Generalități

Programul de descriere

MBA în Management Sănătate

Evoluțiile rapide în domeniul științei și tehnologiei au creat nevoia de directori și manageri extrem de specializate în industria de îngrijire a sănătății. Ca răspuns la această cerere, Coleman Universitatea Programul Health Management MBA este adaptat pentru dezvoltarea competențelor de afaceri specifice necesare pentru creșterea profesională în domeniul managementului de îngrijire a sănătății.

Acest program unic de MBA oferă cursuri de concentrat și cuprinzătoare în bazele sistemului de ingrijire a sanatatii din SUA, de ingrijire a sanatatii de marketing, managementul financiar pentru organizațiile de îngrijire a sănătății, de management al calității în îngrijire a sănătății, precum și sistemele de informații de sănătate.

Rezultatul este un program care ofera beneficiile de afaceri ale unui MBA tradiționale, dar face acest lucru în contextul specific al sistemului de ingrijire a sanatatii din SUA. Absolvenți de succes vor fi bine pregătiți să-și asume roluri de conducere în industria de îngrijire a sănătății, sau în cadrul organizațiilor care sprijină industria de îngrijire a sănătății.

Gândiți-vă la ea; În doar 17 luni, puteți completa întregul program, câștiga ta Health Care Management MBA printr-un program la nivel național acreditat, care este al doilea nici unul, și să realizeze potențialul de creștere în domeniul ales.

Ultima actualizare Apr. 2015

Despre facultate

For 50 years, Coleman University has served as San Diego's ONLY exclusive Computer Training Institution. Founded in 1963, Coleman is recognized as a thriving force in the field of Information Technolo ... Citeste mai mult

For 50 years, Coleman University has served as San Diego's ONLY exclusive Computer Training Institution. Founded in 1963, Coleman is recognized as a thriving force in the field of Information Technology. Citește mai puţin