MBA Internațional de Management

Generalități

Programul de descriere

EXECUTIVE cu ambiții INTERNAȚIONALE

Pentru directori si experti / interior / s care doresc să colecteze suplimentar de specialitate experiența lor internațională de management MBA si intalni noi perspective. Recurs pentru tine? Apoi prevede Internațional de Management MBA cu studiul său de o săptămână excursie completarea perfecta.

La nivel internațional ACT SAFE

Câștigă experiență internațională, dezvoltarea de noi contacte, competențe interculturale aprofunda profesionale, dar extinde, de asemenea orizontul personal - care cuprinde abilitățile dobândite în plus în excursii de studiu.

Blocurile pentru succesul tau

  • COMPACT MANAGEMENT - LEADERSHIP - Specializare - STUDIU TRIP - MASTER DOCTORAT

Coaching individual

Ai o sparring calitate care servește un subiect ales în mod individual, împreună cu un antrenor, intens prelucrare. Vei avea ocazia în conversație privată cu un antrenor de afaceri cu experiență subiecte ați specific interesat sau angaja pentru a reflecta.

Grupul țintă

Pentru directori si experti / interior / s care doresc să colecteze suplimentar de specialitate experiența lor internațională de management MBA si intalni noi perspective.

Cerințele de admitere

Finalizarea studiilor și cel puțin trei ani de experiență profesională sau de calificare, prin experiență, care este comparabil cu un studiu, și o pozitiv de completat interviu admitere. Dovada suficiente cunoștințe de limba engleză poate fi, de asemenea, găsite în timpul interviului de admitere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The LIMAK Austrian Business School was founded in 1989 in cooperation with business, industry, the public sector and the Johannes Kepler University Linz.

The LIMAK Austrian Business School was founded in 1989 in cooperation with business, industry, the public sector and the Johannes Kepler University Linz. Citește mai puţin