Mba internațional

Generalități

Programul de descriere

STUDIU ȘI REȚEA OPȚIUNI

Programul este integrat de studenți din Brazilia și în străinătate, inclusiv manageri cu experiență, vârsta medie de experienta de management 32 și 8 ani, pentru a face schimb de la cursuri și studii de caz. Obiectivul este de a compune o clasă formată dintr-un amestec de studenți din Europa, Asia și cele două Americi dintr-o mare varietate de industrii și medii, care permite schimbul de experiențe valoroase. Toate predare este în limba engleză, și până la 30 de participanți sunt selectați în funcție de fiecare capacitatea de a analiza și ja face schimb de experiențe profesionale, noi concepte, culturi distincte și un angajament puternic față de învățare și curiozitate intelectuală. International al FIA MBA MBA Internațional este oferit în trei opțiuni distincte:

  • Internațional MBA Part Time opțiune
    Clasele se întâlnesc vineri după-amiaza și sâmbătă la fiecare 15 zile de-a lungul a 20 de luni, cu o excursie de studiu de o săptămână la Universitatea Vanderbilt și Silicon Valley.
  • MBA Internațională - opțiunea Studii globale
    Clasele se întâlnesc vineri după-amiaza și sâmbătă la fiecare 15 zile de-a lungul a 12 luni, urmate în următoarele 10 luni de 3 imersiuni internaționale în China, Europa, India sau SUA (Universitatea Vanderbilt sau Silicon Valley). Un proiect de consultanță din viața reală este condusă de către echipele de elevi în timpul acestei a doua parte a programului.
  • Internațional MBA opțiunea Full Time
    Clasele se întâlnesc în fiecare săptămână miercuri și joi după-amiază și vineri după-amiază și sâmbătă la fiecare 15 zile de-a lungul a 12 luni, cu o excursie de studiu de o săptămână la Universitatea Vanderbilt și Silicon Valley.
Ultima actualizare Dec 2017

Despre facultate

Launched in 1980, the Future Studies Program supports both public and private organizations in improving their planning processes to better forecast and deal with changes in their business environment ... Citeste mai mult

Launched in 1980, the Future Studies Program supports both public and private organizations in improving their planning processes to better forecast and deal with changes in their business environment and implement opportunities for the construction of their desired future. PROFUTURO is responsible for the premium international MBA programs in Brazil. Our team works with the highest international standard in providing MBAs and short duration programs, as well as in-company courses, designed to meet each individual company’s needs. The extensive background in research, contributes significantly to companies with consulting knowledge backed by advanced prospective methodologies adequate to the specific characteristics and conditions they face. Citește mai puţin
Sao Paulo , Sao Paulo + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări