Citește Descrierea Oficială

International MBA

  • Construiți-vă reputația pe marca de lider mondial; UBC și Sauder School of Business.
  • 20 luni part-time program de MBA în Shanghai (în engleză)
  • Clase situate în Shanghai Jiao Tong University; cu excepția a două săptămâni în campusul UBC Vancouver
  • 100% UBC Sauder Facultate 100% America de Nord de conducere universitare Part-time MBA Gradul / clasa oferite în Shanghai; același instructor și material de curs ca FT sau PT UBC MBA
  • Primiți un grad internațional de MBA de la UBC (urmați absolvirea în Vancouver împreună cu alți absolvenți de MBA)

UBC International MBA este un program de 20 de luni, part-time predat în parteneriat cu Antai Colegiul de Economie și Management de la Universitatea Shanghai Jiao Tong din Shanghai, China. Acest program unic de caracteristici de clasă mondială UBC facultate, un curriculum premiat recunoscute de Ministerul chinez al Educației, și două săptămâni de studiu în Vancouver, Canada.


Școală de afaceri de primă clasă


Școala absolventă Robert H. Lee de la Școala de Afaceri Sauder oferă o gamă largă de programe postuniversitare. Considerată cea mai înaltă școală de afaceri academică din Canada și o instituție academică de vârf, Școala de Afaceri Sauder de la UBC găzduiește o predare excelentă, o comunitate activă de cercetare și o puternică cultură colaborativă.


Ce veți învăța


Ca un student IMBA UBC, veți câștiga:

  • o perspectivă generală de management bazată pe o înțelegere solidă a domeniilor funcționale cheie ale afacerilor și a interdependenței acestora
  • o abordare strategică la nivel înalt, la nivel înalt, pentru luarea deciziilor în afaceri
  • munca în echipă, abilitățile de comunicare și leadership dezvoltate prin rezolvarea problemelor, proiecte de grup și prezentare.


Experiența studenților


Veți studia timp de doi ani în Shanghai, unul dintre cele mai importante centre de afaceri și financiare din China și Asia și două săptămâni cu normă întreagă în campusul nostru din Vancouver, Canada. Vancouver este un oraș multicultural frumos și înfloritor, de două milioane de oameni, și este frecvent onorat ca fiind unul dintre cele mai bune locuri pentru a trăi în întreaga lume.


Este UBA IMBA pentru tine?


Alegem persoane cu experiențe profesionale diverse pentru a crea un mediu bogat și stimulant pentru clasă. Solicitanții de succes trebuie să demonstreze potențialul de conducere și de conducere, maturitatea, ambiția, unitatea și un scop clar, iar candidații să fie recrutați din toate disciplinele academice.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
20 luni
Part time
Price
48,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date