Mba internațional

Generalități

Programul de descriere

International MBA


Profilul cursului internațional de MBA:

  • Vârsta medie: 29 de ani
  • Limba: English
  • Experiență profesională medie: 3 ani minime; 5 ani medie
  • Cerințe educaționale: studii superioare
  • Dedicație: Full time


Cele MBA de EADA oferă participanților cu un avantaj competitiv profesional, subliniind trei domenii fundamentale:

  • Încrederea în tehnicile și instrumentele specifice de management în domeniile Marketing, Finanțe, strategie, resurse umane și operații.
  • Dezvoltarea competențelor personale esențiale necesare într-un executiv.
  • Achiziția unei viziuni globale a companiei și de poziția strategică pe piață.


Internaționale MBA este clasat pe locul printre cele mai bune programele MBA din Europa și din lume. Este una dintre cele mai de top programelor 4 MBA în Spania, în funcție de Financial Times și The Economist.


Metodologie


EADA a dezvoltat propria abordare practică, activ și participativ, cu un accent pe "learning by doing". Metodologia reflectă cererea companiilor pentru profesioniști cu aptitudini, cum ar fi: capacitatea de a reflecta, capacitatea de a acționa în fața schimbării, versatilitate pentru a lucra în echipe multifuncționale și adaptabilitatea la provocările unui mediu global.


Aceste competențe sunt dezvoltate la EADA prin metoda de caz, proiecte de afaceri, simulari de afaceri, Analiza si grupurile de discuții și activități de echipă de lucru. Participanții sunt în mod constant plasate în situații de afaceri reale și forțat să gândească la fel ca directori și să ia decizii strategice.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach g ... Citeste mai mult

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach geared to applying knowledge to the real day-to-day company world. Citește mai puţin

Acreditări