MBA International

Organizațiile sunt în cerere mare pentru adaptare, inovare și capacitatea de reacție la noile situații reprezentate de piață. Viteza la care au loc schimbări și lumea globală foarte competitivă cere companiilor să aibă profesioniști reale de management, deschise diversității și capabile de oameni de frunte.

Este important de a gestiona diferite domenii ale companiei, dar care nu este în cazul în care se află diferența dintre cei care călătoresc pe drumul spre succes de afaceri. Astăzi, managerii care se disting, sunt cei conștienți de companiile rol joacă în societate și care sunt pregătite să conducă la capital, formarea competențelor combinate cu un management adecvat, plasându-le în poziția râvnit.

INTERNATIONAL MBA a fost creat pentru a instrui pe cei care doresc să direcționeze cariera lor spre managementul afacerilor, iar acest lucru necesită o dezvoltare intensivă , după studii universitare. Forumul european ca Business School, preia de la colegiu pentru a se îngropa pe elevi să cer realitatea societății și a pune într-o piață care vă solicită să știe cum să gestioneze oamenii și echipele, să fie responsabile social, să fie competitivă din punct de vedere economic și să fie în măsură să articuleze decizii de transmisie în ceea ce privește strategia.

MA în Management la London Metropolitan University (90 credite) acțiunile cu MBA-I Forumul european pentru o astfel de formare pentru a dezvolta o viziune globală de Business Administration, inovatoare și strategice în cazul în care oamenii sunt protagoniști. Acest grad universitare de masterat se deschide oficial porțile pentru cercetare universitare și studii post-doctorale.

Procesul de admitere (admitere)


Orice student care alege să efectueze acest maestru, trebuie să completeze cererea on-line și să prezinte următoarele documente:


• Fotocopie de identitate sau pașaport

• Fotocopie de carieră sau colegiu certificat

• Curriculum Vitae

• Dimensiunea 1 pașaport fotografie în format JPG

• Dovada Rata Ingres

Europenii: 65 €

European nr: 120 €

Odată examinat și acceptat în acest document, studenții să efectueze un test de admitere, care constă în:


• Un studiu de caz real

• Chestionar cu întrebări generale și specifice

• Un test de aptitudini numerice

• Un test de limba engleză (dacă testarea engleză, acest test este omis)

• Un interviu personal sau prin Skype

Ratele academice (granturi)


În funcție de programul ales, elevii pot merge la apeluri pentru diferite instituții proprii Burse:

Guverne, fundații, camere.


Forumul european are acorduri cu universitățile și școlile de afaceri colectează baza pentru obținerea de burse pentru studenții din aceste centre.


Prețul de școlarizare se poate face în rate.


Prețul de program complet de master de timp este 13900 €.

Cei interesați de accesarea programelor noastre vor avea acces la burse academice.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Foro Europeo Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
Price
13,900 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date