Mba internațional

Generalități

Programul de descriere

MBA International

Introducere

Master International of Business Administration (IMBA) a fost înființat în 2007 pentru a dezvolta și promova abilitățile și cunoștințele studenților au nevoie pentru a avea succes în mediul de afaceri la nivel mondial. Programul oferă o gamă diversificată în specializări, inclusiv: Marketing, Finante, Afaceri Internaționale, Timp liber și recreere, precum și de contabilitate și sisteme informaționale.

Programul IMBA pune accentul pe teoria de afaceri la nivel mondial și practică, și își propune să dezvolte studenților care au o înțelegere bogată de operațiuni de afaceri internaționale și diferitele metode și tehnici utilizate în rezolvarea problemelor. La absolvire, mulți dintre studenții noștri se lanseze într-o carieră promițătoare în industrie, guvern, sau de instituții academice.

Obiectivele de învățare

Competențe profesionale

Elevii ar trebui să fie echipate cu cunoștințe profesionale intermediar și abilitățile de domeniile lor de expertiză, în scopul de a facilita cariera lor și / sau pentru a obține studii avansate și să demonstreze capacitatea lor de intermediar în competențe multidisciplinare generale, de management specifice, și și cunoștințe.

Abilități de comunicare

Elevii ar trebui să fie echipate cu abilități de comunicare orală și scrisă superioare.

Analiză și abilități de rezolvare a problemelor

Elevii ar trebui să fie echipate cu gândire analitică, în plus față de aptitudini strategice, creative și inovatoare de rezolvare a problemelor.

etică

Elevii ar trebui să fie echipate cu etica profesională, valorile virtuoase, și conduite etice.

perspective globale

Elevii ar trebui să gândească cu perspective globale și să se ocupe de probleme internaționale.

Curriculum

Cerința de absolvire: 36 credite, inclusiv 27 de credite de cursuri necesare și 9 credite de cursuri elective.

cursuri obligatorii

Teza de master (6 credite), Cursuri Colegiul obligatorii (12 credite), și una Cursuri majore (9 credite).

College necesare cursuri:

Marketing Management, Teoria Organizare și Management, Metodologia de cercetare, management financiar.

Majors

  • Marketing Management
  • afaceri internaționale
  • finanțe
  • Timp liber și recreere Managementul
  • contabilitate
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The College of Management will be recognized as one of the preeminent private business schools in Taiwan. Our primary goal is to encourage faculty and students in areas of innovation, excellence in te ... Citeste mai mult

The College of Management will be recognized as one of the preeminent private business schools in Taiwan. Our primary goal is to encourage faculty and students in areas of innovation, excellence in teaching, research, and service. Our students will be capable of responding to a changing environment in an ethical, professional and sustainable manner. Citește mai puţin