Citește Descrierea Oficială

MBA Master of Business Administration

Universitatea de Vest a fost una dintre primele universități care oferă formare profesională la nivel de master în cadrul programului TASIS înființat în 1995.


MBA a fost introdus pentru a crește abilitățile și cunoștințele necesare ale studenților pentru dezvoltarea carierei în diferite domenii ale sectoarelor public și privat.


Reformele care au loc în țară în ultimii ani stimulează dezvoltarea economică, politică și socială. Aceasta, la rândul său, crește cererea de personal calificat.


Una dintre cele mai importante aspecte este implicarea specialiștilor științifico-pedagogici în pregătirea profesională care să asigure procesul educațional.


Studenții MBA au un rol activ în viața universității. Astfel, participă la diferite evenimente culturale și sociale găzduite de Universitatea de Vest și au reușit să obțină succese în cadrul jocurilor internaționale, intelectuale și economice în rândul universităților.


O scurtă descriere a programului MBA


Programul de MBA de la Universitatea de Vest (Master of Business Administration) pregătește profesioniști în domeniul administrării afacerilor, al guvernului și ONG-urilor. Absolvenții Universității de Vest beneficiază de o serie de opțiuni profesionale ridicate.


Programul MBA pentru Administrația Publică a fost introdus pentru prima dată în 1999, în colaborare cu Bloomington, Indiana University, SUA finanțat de guvernul SUA.


Pentru a obține o diplomă de master este esențial să cunoască limba engleză pentru formare intensivă.


Programul contur


Programul MBA cu normă întreagă rulează pe o perioadă de doi ani, cu o varietate de metode de predare și învățare utilizate - o combinație de prelegeri, seminarii, studii de caz, discuții, simulări de afaceri și activități de grup. Pentru evaluare, programul ia în considerare o combinație de misiuni formale (formative) și examene scrise (sumativ).


specializari


Școala oferă opt opțiuni MBA: MBA cu specializare în Afaceri Internaționale, Finanțe, Bancare, Afaceri de Afaceri, Organizarea și Managementul Afacerilor, Business Hotel, Întreprinderi Restaurant, Lucrări Comerciale.

Specializarea MBA în afaceri internaționale oferă absolvenților cu cunoștințe profesionale și culturale și abilități funcționale necesare pentru a îndeplini cu succes rolul unui manager în mediul de afaceri la nivel mondial.

Specializarea MBA în Finanțe este concepută pentru a oferi absolvenților cunoștințele și abilitățile avansate în domeniul finanțelor publice, al activității bancare și de asigurări, al gestionării banilor, al managementului financiar, al pieței valorilor mobiliare, al impozitelor și impozitelor.

Specializarea MBA în domeniul bancar oferă absolvenților cunoștințe în domeniul băncilor, sistemului bancar, băncii centrale și băncilor comerciale.

Specializarea MBA în Business Advertising oferă absolvenților cunoștințe în domeniul serviciilor de afaceri și sectorul publicitar.

Specializarea MBA în organizarea și managementul afacerilor oferă absolvenților cunoștințe avansate în domeniul producției de afaceri, finanțelor, comerțului, consultanței și serviciilor.

Specializarea MBA în afaceri hoteliere este conceput pentru absolvenți cu cunoștințe și abilități în domeniul managementului hotelier.

Specializarea MBA în afaceri de restaurant oferă absolvenților cu cunoștințe solide, decizii puternice și abilități de echipă, gândirea creativă pe care o necesită o afacere de restaurant în avans.

Specializarea MBA în munca comercială este conceput pentru a dota absolvenți cu cunoștințe în domeniul afacerilor din amonte, mijlocii și pentru a dezvolta în continuare abilități comerciale, cum ar fi:


1. Strategia și planificarea

2. Dezvoltarea afacerilor

3. Comercializarea activelor

4. Analiza deciziei

Termenul de depunere a cererilor: 31 august, pentru acest anProgram predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date