Business Administration (MBA)

• Forța care conduce programul MBA al UM-Flint este o lucrare de proiect bazată pe echipă, o abordare a învățării care se inspiră direct din cele mai reușite abordări de afaceri de astăzi pentru inovare, implementare, managementul riscului, luarea deciziilor și multe altele.

• Programul MBA UM-Flint vă permite să dezvoltați competențe mai aprofundate în domenii specializate, prin concentrarea în Contabilitate, Sisteme de Informatică, Finanțe, Managementul Sănătății, Afaceri Internaționale, Lean Manufacturing și Marketing.

• Ca și universitatea din Michigan, instructorii MBA ai UM-Flint sunt adevărați "lideri și cei mai buni" - experți experimentați, experimentați și respectați în domeniul lor.

Flexibilitate

• UM-Flint MBA este oferit în două moduri de livrare pentru a vă potrivi stilului tău de viață:

1. MBA tradițional: on-campus, program de 20-32 de luni cu clase seara


2. NetPlus! MBA: modul mixt, program de 15 până la 24 de luni, care îmbină cursurile online cu sesiunile din campus la fiecare șase săptămâni

• Programe dual degree disponibile:


- MBA / MS în informatică și sisteme informatice

- MBA / MA în științe sociale

- MBA / MS în operațiuni de fabricație (cu Universitatea Kettering)

• Planurile de programe personalizate vă permit să finalizați programul în ritmul dorit.

MBA tradițional (20-32 luni)

Programul tradițional de MBA este orientat spre profesioniștii care lucrează, oferind cursuri seara în campusul UM-Flint. Dimensiunile clasei mici îmbunătățesc foarte mult interacțiunile dintre colegi și consultările facultăților. Experiența în grup vă încurajează să dezvoltați o rețea profesională de-a lungul vieții.

Elevii se înscriu în mod obișnuit în două cursuri în toamna și în iarnă, și un curs în primăvara sau vara. Puteți urma programul tradițional de MBA cu normă întreagă, luând trei cursuri (nouă ore de credit) în toamna și în timpul iernii.

Netplus! MBA (15-24 luni)

NetPlus! Programul MBA este un program inovatoare mix-mode, care îmbină interacțiunea personală a activităților tradiționale de clasă cu comoditatea oricând și oriunde a învățării on-line moderne. Acesta este conceput pentru a face programul UM-Flint MBA convenabil accesibil profesioniștilor ocupați dintr-o zonă geografică largă. Acest program nu vă va oferi doar cunoștințele manageriale necesare pentru a reuși, ci și vă va oferi o marjă tehnologică într-o piață competitivă. Într-o piață din ce în ce mai globală, abilitățile de comunicare și tehnice dezvoltate într-un program de învățământ la distanță sunt de neprețuit.

Săptămâna sesiuni de curs (Fri-Sat), ținute la fiecare șase săptămâni în campus, spori calitatea experienței de învățare și vă oferă posibilitatea de a face contacte de afaceri la nivel mondial. Elevii se înscriu de obicei în două cursuri în toamna, iarna, primăvara și vara (în termen de 12 săptămâni).

Acreditare

Școala de Management este acreditată de AACSB International-Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. Acreditare AACSB reprezintă cel mai înalt standard de realizare pentru scoli de afaceri din întreaga lume. Instituțiile membre care obțin acreditări confirmă angajamentul lor față de îmbunătățirea calității și continuă printr-un sistem riguros și cuprinzător de evaluare reciprocă. Acreditarea AACSB este considerată a fi semnul distinctiv al excelenței în educația în management.

Cerințele de admitere

Admiterea la programul MBA este deschisă absolvenților calificați cu o diplomă de licență în arte, științe, inginerie sau administrarea afacerilor de la un colegiu acreditat sau universitate.

Admiterea se bazează pe criterii care s-au dovedit a prezice succesul în programele de absolvent de afaceri, inclusiv performanțele academice prealabile, examenul de admitere la admitere în management (GMAT) sau rezultatele examenului de licență (GRE), precum și experiența de lucru.

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
15 - 32 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020