MBA Global Banking & Finance este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră în domeniul bancar și al finanțelor globale. Acesta vă va ghida prin management și abilități tehnice, și să dezvolte într-un profesionist în linii mari, cunostinte, capabil să execute în partea de sus a sectorului bancar și financiar internațional.

Vizualizați imaginea de ansamblu când vine vorba de finanțare? Finanțele corporative necesită o înțelegere profundă a metodelor și tehnicilor financiare - de la evaluarea activelor la furnizarea de informații despre deciziile importante de dezvoltare a afacerilor. Un obiectiv principal al MBA Global Banking and Finance este de a dezvolta directori capabili și capabili să se deplaseze rapid la poziții cheie în sectorul serviciilor financiare.

Sistemele strategice ale societăților financiare și ale serviciilor financiare sunt implicate acum într-un proces fundamental și amplu de realiniere și schimbare. Prioritatea strategică a băncilor și a altor instituții financiare sa mutat numai de creștere și dimensiune, accentul fiind pus pe rentabilitatea, performanța și crearea de valori ale acționarilor. Importanța economică crescândă a sectoarelor financiare a reiterat, de asemenea, faptul că bancherii, administratorii fondurilor, companiile multinaționale, societățile de valori mobiliare, autoritățile de reglementare și consilierii financiari trebuie să aibă o înțelegere clară a teoriei și practicii legate de sectorul bancar și financiar.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Lincoln University Of Business & Management »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
14 - 16 luni
Part time
La zi
Price
39,200 AED
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date