Mba - majore în domeniul bancar și al finanțelor globale

Generalități

Programul de descriere

MBA Global Banking & Finance este conceput pentru profesioniști care aspiră la o carieră în domeniul bancar și al finanțelor globale. Acesta vă va ghida prin management și abilități tehnice, și să dezvolte într-un profesionist în linii mari, cunostinte, capabil să execute în partea de sus a sectorului bancar și financiar internațional.

Vizualizați imaginea de ansamblu când vine vorba de finanțare? Finanțele corporative necesită o înțelegere profundă a metodelor și tehnicilor financiare - de la evaluarea activelor la furnizarea de informații despre deciziile importante de dezvoltare a afacerilor. Un obiectiv principal al MBA Global Banking and Finance este de a dezvolta directori capabili și capabili să se deplaseze rapid la poziții cheie în sectorul serviciilor financiare.

Sistemele strategice ale societăților financiare și ale serviciilor financiare sunt implicate acum într-un proces fundamental și amplu de realiniere și schimbare. Prioritatea strategică a băncilor și a altor instituții financiare sa mutat numai de creștere și dimensiune, accentul fiind pus pe rentabilitatea, performanța și crearea de valori ale acționarilor. Importanța economică crescândă a sectoarelor financiare a reiterat, de asemenea, faptul că bancherii, administratorii fondurilor, companiile multinaționale, societățile de valori mobiliare, autoritățile de reglementare și consilierii financiari trebuie să aibă o înțelegere clară a teoriei și practicii legate de sectorul bancar și financiar.

Ultima actualizare Nov 2017

Despre facultate

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of h ... Citeste mai mult

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of higher education. If number is the criteria for our successful operation then we have enrolled over 4000 students in the last 5 years. Last year in 2016, we enrolled about 1400 students. Citește mai puţin