Mba - majore în managementul proiectelor și operațiunilor

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration - MA în programul de management de proiect și de operațiuni este conceput pentru a vă oferi abilitățile practice și concepte teoretice aveți nevoie pentru a conduce proiecte complexe. Oferind studii de caz din lumea întreagă, această diplomă de management de proiect prezintă tehnici și instrumente pentru gestionarea proiectelor pe termen lung și pe termen scurt, cu succes și cu costuri reduse.

Îmbunătățirea cursurilor principale de management al proiectelor reprezintă concentrații care vă oferă expertiză specifică conținutului, permițându-vă să vă aprofunda cunoștințele în domeniul dvs. de interes. În plus, vă va oferi o bază temeinică în teoria și aplicarea diferitelor concepte care formează baza de operațiuni de management (OM). Master of Business Administration - MA în Programul de management de proiect și operațiuni este un program unic dezvoltat pe baza cunoștințelor legate de managementul calității, care cuprinde zone ale instrumentelor și metodelor de proiect, operații și îmbunătățire a calității.

Pârghiile de gestionare a proiectelor și operațiunilor întăresc punctele slabe care există în sistemul de management și operațional al unei organizații. Competențele și cunoștințele în managementul proiectelor și al operațiunilor ajută la formularea contramăsurilor relevante pentru a elimina slăbiciunile din cadrul oricărei organizații.

Acest program este dezvoltat pentru a pregăti consultanți calitativi competenți, analiști, manageri de produse sau servicii, lideri de proiect, dezvoltatori de afaceri sau operațiuni, tehnici de informare și manageri ai lanțului de aprovizionare pe piața muncii. La GBS, acest program este consolidat în continuare prin colaborarea cu Universitatea Lincoln de Business & Management, unde un amestec de cadre universitare și experți în industrie va fi integrat în procesul de predare și învățare. Implicarea experților în operațiuni de calitate din industria relevantă în dezvoltarea materialelor didactice și în procesul de predare va îmbunătăți în continuare acest domeniu de studiu, în special în actuala arenă de învățământ superior, care pregătește absolvenți relevanți pentru competențele așteptate de angajatori.

Ultima actualizare Nov 2017

Despre facultate

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of h ... Citeste mai mult

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of higher education. If number is the criteria for our successful operation then we have enrolled over 4000 students in the last 5 years. Last year in 2016, we enrolled about 1400 students. Citește mai puţin