Mba management durabil integrat - cvartet

Generalități

Programul de descriere

MBA integrat

Managementul Durabilitate - Quar

Programul de MBA acreditate

„Managementul integrat de dezvoltare durabilă - Quar“ este o expresie a politicii de Zittau / Görlitz, pentru a crea noi piețe și programe orientate spre aplicație.

Programul de absolvenți plasat într-o poziție de a fi în măsură să îndeplinească nevoile la locul de muncă de astăzi, care sunt marcate de globalizare, deficitul de resurse și concurența din ce în ce dură. Durabilitatea de management este o problemă dificilă incrucisata ce necesită procese sistematice, structuri adaptive și de comunicare internă și externă eficientă. Cele patru nume dătătoare pentru a ilustra subiectele, care include un management de sustenabilitate corporativă în opinia noastră:

  • Q uality
  • U mweltmanagement
  • O rbeitsschutzmanagement
  • management isk R

Cele patru domenii formează modulele de bază ale programului nostru de studii. Ele sunt în mod util de abilitățile de module de conducere și sociale complexe precum și module opționale din zona de economie.

elevi de lucru

Oferta noastră se adresează profesioniștilor care doresc mai mult decât o formare doar tehnică. Pentru noi, se ajunge la trântă cu probleme dinamice și complexe ale timpului nostru, marcate de globalizare, deficitul de resurse și concurența din ce în ce dură. Aici, cursul este practic și orientate spre afaceri. Bazele teoretice necesare dau profesorilor noștri. Experții versați cu experiență și profesori practică de fabricație. Participanții, experiențele și întrebările lor sunt întotdeauna la centru. Ne străduim pentru un proces comun de învățare activă, nu pasivă un lector de educație teoretică la care învață.

Dezvoltarea și testarea programului este un proiect al Facultății de Matematică / Științe ale Naturii de la Universitatea din Zittau / Görlitz și a fost finanțat de Fondul Social European și statul Saxonia.

Durata programului de master include cinci semestre incl. Teza de master. Elevii vor dobândi 90 de credite ECTS și o taxă, TÜV-certificate:

  • Managementul Calitatii Reprezentant,
  • Ofițer de management de mediu și
  • Ofițer de management al siguranței.

Există taxele de școlarizare percepute în valoare de 2250 de euro pe semestru. Despre oportunitățile de finanțare individuale, ne place să vă informăm!

intrări de studiu relevante pot fi acceptate la cerere.

Cerințele de admitere

În plus față de o diplomă universitară profesional este nevoie de cel puțin un an de experiență într-o profesie relevantă.

Adecvarea și circumstanțele individuale ale solicitanților vor fi stabilite într-un interviu de admitere personal.

Pentru solicitanții străini este, de asemenea, dovezi de competență în limba germană la nivel universitar (GSH) este necesar.

Scopul studiului

Schimbul de cunoștințe de specialitate și de evoluțiile recente, precum și abordarea interdisciplinară a diferitelor sisteme de management va permite absolvenților într-o poziție pentru a identifica problemele economice, să analizeze și să dezvolte soluțiile necesare. Modulele suplimentare pregătesc viitorii lideri înainte de punerea în aplicare a soluțiilor în practică.

Absolvire

MBA - Master of Business Administration

Acreditate gradul de MBA îndeplinește cerințele de acces la servicii de mai mare în administrația publică și calificat pentru sarcinile de manageri în companii.

Opțiuni de carieră

Conducerea de mijloc și de responsabilitățile de asigurare a calității și de mediu, sănătate și securitate și de gestionare a riscurilor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Există multe locuri în care poate fi studiate bine. Dar nu este numai o Zittau / Görlitz. Influenţat de integrare regională în peisajele frumoase din triunghiul de frontieră dintre Germania, Polonia ş ... Citeste mai mult

Există multe locuri în care poate fi studiate bine. Dar nu este numai o Zittau / Görlitz. Influenţat de integrare regională în peisajele frumoase din triunghiul de frontieră dintre Germania, Polonia şi Republica Cehă se aşteaptă ca elevii o instituţie excepţională, unică şi de clasă mondială de învăţământ. &nbsp Nu există taxe de şcolarizare, costuri reduse de trai, atmosfera de familie, terapie intensivă. Plus un facilităţi ultra-moderne si numeroase contacte cu companii regionale, naţionale şi internaţionale - acestea sunt conditii ideale pentru un grad de eficiente şi mai practice. Şi destul de probabil motivele pentru majoritatea studenţilor noştri terminarea studiilor lor, în termenul prevăzut. Apoi, ei se aşteaptă mari perspective de carieră.Rata de plasare mare de absolvenţii noştri - nu în ultimul rând un rezultat de o calitate excelentă de predare şi de cercetare noastre. &nbsp În plus, oferă laboratoare moderne şi săli de lectură, noul campus în Zittau şi campusul Görlitz a dreptul cu privire la condiţiile de studiu Neisse, elevii uita în altă parte în zadar. &nbsp Un studiu la Zittau Hochschule / Görlitz Asta înseamnă că studiul în cele mai bune condiţii de predare şi de cercetare, cu mai mult de 3.800 de elevi, 130 de profesori şi peste 100 de personalul de cercetare.. &nbsp&nbsp Contactele noastre. Internaţional şi în întreaga lume. &nbsp Zittau Hochschule / Görlitz este o instituţie de învăţământ cu adevărat internaţional.Printre un total de 115 de universităţi din 38 de ţări, există de liceu parteneriate. Din Africa de Sud în Statele Unite, de la Brazilia la Marea Britanie la Rusia. Acest lucru devine cuvântul "o rampă de lansare în lume " o dimensiune tangibilă. &nbsp În plus, putem indica un număr de colaborări internaţionale cu parteneri din industrie, la grade recunoscute la nivel internaţional şi în reţeaua noastră internaţională de la Universitatea Neisse. Studia la Zittau Hochschule / Görlitz - care înseamnă a studia în urma globalizării. Citește mai puţin