Citește Descrierea Oficială

mba - managementul întreprinderilor publice

întreprinderile publice, uneori numite, de asemenea, întreprinderile de stat deținute, rămân încă o parte importantă și, de asemenea, considerabilă a economiilor naționale din întreaga lume. Ei angajează o mulțime de profesionisti de succes, cu cunoștințe aprofundate profesionale distincte, de obicei, în domenii tehnologice sau în administrația publică, care de multe ori lipsa de cunoștințe de management, care să le permită o carieră de management de succes. Din cauza unei cereri tot mai mari pentru o astfel de educație, februarie a decis să ofere programul de management de master al Întreprinderilor Publice, care combină MBA general , cu specificul întreprinderilor publice și este special conceput pentru profesioniști cu performanțe ridicate , care și- au câștigat diplome de licență lor în domeniul social, tehnic , naturale și toate celelalte științe și care doresc să facă următorul pas important în cariera lor.


Programul de management februarie master întreprinderilor publice este oferit ca un program de doi ani de MBA și este deschis tinerilor profesioniști care și- au câștigat deja diplomele de licență. Este unic , deoarece acoperă două domenii - cheie pentru o carieră de succes în management, și anume cunoștințe generale de MBA ajustat la întreprinderile publice și cheie cunoștințe specifice de funcții de afaceri importante pentru întreprinderilor publice.


Programul acoperă o gamă largă de subiecte de la managementul strategic pentru managementul financiar, managementul de marketing, managementul informațiilor, managementul resurselor umane la teoria organizațională, ordine economică internațională și altele. Subiectele sunt acoperite în detaliu prin combinarea cunoștințelor teoretice în ambele domenii cu aplicații orientate spre practică. Se analizează cele mai multe concepte de până la zi, în toate domeniile de afaceri majore la
nivel avansat. Participanții dezvoltă atât excelență și practice academice hands-on abilități care vor avea nevoie pentru a reuși în cariera lor.


În calitate de management al programului de doi ani full-time program de MBA februarie De Master întreprinderilor publice este pe deplin predat în limba engleză. Programul cuprinde:

• 15 cursuri de bază, care oferă o înțelegere globală a întreprinderilor publice în cadrul economiilor naționale și în lumea globalizată;

• 3 cursuri opționale, care oferă specializări profesionale individuale;

• Teza de master, o lucrare bazată pe proiecte, care pune noi de învățare la locul de muncă.

Programul de management de doi ani Master întreprinderilor publice oferă participanților, oricare dintre acestea universitare (licență) gradul în care dețin, pentru a ajunge la noi culmi profesionale.
In cadrul programului, participanții să se bazeze pe abilitățile și cunoștințele pe care le-au dobândit deja în studiile lor anterioare și viața profesională.

cerinţe de intrare

• universitare (licență) diplomă de la University College sau acreditate de către țara de origine;

• capacitatea de a comunica în limba engleză.

Înmatricularea și admitere procedură

  • Documente necesare pentru licenta de recunoaștere de către Universitatea Maribor trebuie să fie depusă până la 1 iulie.
  • Cererea de înscriere la studii postuniversitare trebuie să fie depuse până la 31 august.
  • Înmatricularea în studii postuniversitare este de așteptat să aibă loc la sfârșitul lunii septembrie.

Viața în Maribor

Maribor, ale cărei origini ca un oraș poate fi urmărită înapoi în secolul al 13-lea, este astăzi cel de-al doilea oras ca marime (95.171 locuitori în ianuarie 2011), Slovenia și reprezintă centrul regiunii slovene Styria (Štajerska).


Maribor se află în îmbrățișarea munților Pohorje verzi și dealuri viticole, pe ambele maluri ale râului Drava. Pohorje este un centru de schi în timpul iernii și un loc pentru drumeții, ciclism și de recreere pe tot parcursul anului. În municipiul Maribor există un număr mare de obiective turistice naturale protejate: trei parcuri regionale / peisaj (Drava, Trije ribniki, Mariborsko Jezero), o rezervație naturală (Mariborski otok) și altele.


Caracterul orașului a fost modelată de industria sa, care a realizat o dată un rol important în economia slovenă. În afară de aceasta, Maribor oferă o experiență bogată și variată culturale locuitorilor și vizitatorilor. În plus față de mai multe evenimente culturale, cetățenii se pot bucura de împrejurimile orașului frumoase și relaxante ca se afla la poalele munților Pohorje, care oferă mai multe activități în aer liber, cum ar fi drumeții și schi.


Evenimente speciale, cum ar fi tradiționale de Aur Fox Trophy, a femeilor competitie de schi Cupa Mondială, precum și Festivalul multicultural internațional Postul și evenimentele din jurul Vine Old oferă o atmosferă deosebit de animată. Maribor este, de asemenea, cunoscut pentru vinurile sale excelente, cât mai multe podgorii înconjoară orașul.


Mai mult decât atât, cu Universitatea sa, Maribor este, de asemenea, un oraș cu un potențial intelectual distins.


Faptul că orașul a ales să se numească "oraș Universitatea" denotă că este conștient de importanța educației și cercetării în dezvoltarea sa.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Maribor Faculty of Economics and Business »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
7,800 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019