Mba managementul resurselor umane

Generalități

Programul de descriere

MBA în Managementul Resurselor Umane este un training profesionalizare vocație internațională de peste un an. Acesta se adresează managerilor superiori ai diferitelor funcții de resurse umane din sectorul privat (firme de consultanță, comerciale, industriale sau financiare) cu care se confruntă problemele de administrare a afacerilor.

MBA HR

Obiectivul Executive MBA în Managementul Resurselor Umane este de a instrui manageri capabili să controleze și să supravegheze procesul de modernizare implicat în afaceri, mai ales atunci când vine vorba de reforme de gestionare a resurselor transformările umane și organizaționale care le însoțesc: managementul schimbării, managementul diversității, strategie, leadership.

Programul se învârte în jurul diferitelor metode de teste scrise și orale, însoțite de învățare pe o platformă dedicată: cursuri, Mooc, bibliotecă. MBA permite, în plus, pentru a accesa programul Doctor of Business Administration (DBA), organizat între MAEI și ITU.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes;

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes; Citește mai puţin