Școala de arhitectură Yale și Școala de Management oferă un program de studii în arhitectură și management. Acest program este orientat în special către persoanele care doresc să integreze designul, dezvoltarea urbană și profesiile de conducere în urmărirea carierei în guvern sau în sectorul privat.

Studenți de gradul comun în primii trei ani profesioniști M.Arch. programul trebuie să completeze toate cerințele pentru grad, inclusiv șase termeni de studio de design, cu primii patru termeni luate consecutiv. Aceasta este o diplomă acreditată, profesională și cerințele specifice nu pot fi ocolite, cu excepția cazului în care se acordă derogări pentru lucrările de curs efectuate anterior la alte instituții. Elevii din acest program vor avea numărul total de credite necesare pentru M.Arch. gradul redus de la 108 de credite la 90 de credite. Acest lucru înseamnă că vor lua 18 mai puține credite elective (șase cursuri elective). În mod normal, această ajustare va permite elevului să împartă programul final (al patrulea) între cele două studiouri avansate necesare la Școala de Arhitectură și cursurile de la Școala de Management.

Studenți de gradul comun în cei doi ani post-profesional M.Arch. programul trebuie să completeze 54 de credite în Școala de Arhitectură, inclusiv patru studiouri avansate. Ei vor finaliza programul de studii comune în trei ani, care constau, în mod normal, dintr-un an întreg în fiecare școală și ultimul an împărțit între cele două școli.

La încheierea studiilor necesare, programul comun de gradul premiază atât un Master of Business Administration (MBA) și un Master of Architecture. Retragerea sau concedierea de la Școala de Management va obliga automat un student să îndeplinească toate cerințele normale pentru M.Arch. (108 credite pentru primul nivel profesional, 72 de credite pentru opțiunea post-profesională). Arh. gradul nu va fi acordat candidaților de gradul comun până când nu au îndeplinit toate cerințele pentru ambele grade.

Admiterea este determinată independent de cele două școli. Elevii pot să se adreseze ambelor școli în același timp și, dacă se acceptă, își vor începe studiile la Școala de Arhitectură, deoarece admiterea la Școală nu poate fi amânată; sau se pot adresa Școlii de Management înainte de ultimul an la Școala de Arhitectură. Elevii înscriși la Școala de Management pot să se adreseze Școlii de Arhitectură în primul an. Cei care aplică simultan ar trebui să indice acest lucru în ambele aplicații. Aplicațiile la Școala de Arhitectură trebuie să fie aprobate de comitetul programului de studii comune. Anchetele pot fi adresate Registratorului, Școlii de Arhitectură și Directorului Serviciilor Studențești, Biroului de Servicii Studențești, Școlii de Management.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Yale School of Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
33,800 USD