Privire de ansamblu asupra curs

MBA este o calificare recunoscută și respectată la nivel internațional pentru manageri. Solicitanții provin din sectorul public și din sectorul privat din Regatul Unit și din străinătate.

Programul de predare este destinat celor care caută să-și dezvolte cariera și "fluturașii înalți" care au nevoie de o înțelegere a tuturor funcțiilor majore ale afacerii care oferă cunoștințe generale pentru liderii potențiali.

Pe lângă sporirea perspectivelor de carieră ale studenților, cursul își propune să încurajeze gânditori independenți și creativi. Acest lucru se face urmând orientările Agenției de Asigurare a Calității din Regatul Unit, oferind studenților o "orientare practică și profesională puternică" care o diferențiază de alte programe de masterat.

Toți elevii completează șapte module învățate (cinci module obligatorii și două module opționale), împreună cu o disertație finală / proiect.

Învăţare

Modulele principale și opționale vor fi livrate printr-un amestec de cursuri și seminarii. Toate modulele sunt susținute de Moodle, mediul virtual de învățare, care va oferi studenților o gamă largă de materiale de învățare și îndrumare de studiu.

Pentru modulul final de 40 de credite, elevilor i se alocă un supervizor care va oferi comentarii constructive asupra muncii lor, pe măsură ce se dezvoltă. Elevii au acces la facilități de bibliotecă online și standard. Întregul proces, de la elaborarea unui proiect de propunere de cercetare și a unui program, prin selectarea metodelor și a capitolelor de elaborare, este susținut de supraveghetorii școlii de management din Cardiff, dar este gestionat și implementat de către student.

Angajabilitate

În cadrul școlii și al instituției s-au înregistrat progrese pentru a încuraja ocuparea forței de muncă. Modulul "Abilități de bază" din primul semestru, de exemplu, a introdus elevul la întreținerea înregistrărilor personale.

Evenimentele de carieră și un modul on-line Blackboard oferă studenților posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele. Campus Pack oferă studenților capacitatea de a-și construi e-portofoliul în cadrul modulelor lor online. Acesta este conceput în următoarele scopuri:

  • Asignări sociale: Împuterniciți instructorii, tehnologii academice și designeri instructori să construiască și să implementeze misiuni și activități dintr-o paletă de instrumente media sociale reutilizabile, inclusiv wiki-uri, bloguri, jurnale, podcast-uri și șabloane.
  • Rețeaua socială și comunitatea academică: Implementați o rețea socială sigură și comunitate pentru instructori, studenți, departamente și administratori.
  • Portofolii electronice: furnizați fiecărui individ un spațiu și o rețea pentru a crea, clasifica, evalua și prezenta activitățile academice și co-curriculare cu instructorii, colegii, consilierii sau oricine din lume.
  • Planuri personale de dezvoltare: Planurile de dezvoltare personală (PDP) facilitează structura necesară studenților pentru a reflecta asupra învățării, performanței și realizării individuale, precum și asupra dezvoltării personale, educaționale și a carierei. Instituțiile pot proiecta cu ușurință profiluri șablon pentru a satisface nevoile diferitelor utilizatori și grupuri de seturi de competențe.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să îndeplinească una dintre următoarele:

  • Deține sau așteaptă să obțină o diplomă de la o universitate recunoscută cu o clasificare minimă de 2: 2;
  • Să aibă cel puțin cinci ani experiență de management relevantă;
  • Țineți o calificare profesională sau o altă calificare care este considerată acceptabilă pentru admitere.

Solicitanții internaționali
Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor trebui să furnizeze dovezi de fluență la cel puțin un standard IELTS 6.0 sau echivalent. Pentru detalii complete despre modul de aplicare și calificările pentru limba engleză, vă rugăm să vizitați paginile internaționale de pe site.

Există măsuri de asigurare a calității luate la nivel de program, școlar și instituțional pentru a asigura respectarea consecventă a standardelor.

Program predat în:
  • Engleză
Cardiff Metropolitan University
Ultima actualizare Ianuarie 19, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
12 - 16 luni
La zi
Price
13,500 GBP
După locații
După dată

Cardiff Met Corporate Promo

Student Life at Cardiff Metropolitan University | Discover our city - and what lies beyond

Life in Halls at Cardiff Metropolitan University - Student Accommodation

Introducing Cardiff Metropolitan University - Study in the UK | Cardiff Met International

7 Reasons to Study at Cardiff Metropolitan University - Study in the UK | Cardiff Met International