MBA - Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

MBA este o calificare recunoscută și respectată la nivel internațional pentru manageri. Solicitanții provin din sectorul public și din sectorul privat din Regatul Unit și din străinătate.

Programul de predare este destinat celor care caută să-și dezvolte cariera și "fluturașii înalți" care au nevoie de o înțelegere a tuturor funcțiilor majore ale afacerii care oferă cunoștințe generale pentru liderii potențiali.

Pe lângă sporirea perspectivelor de carieră ale studenților, cursul își propune să încurajeze gânditori independenți și creativi. Acest lucru se face urmând orientările Agenției de Asigurare a Calității din Regatul Unit, oferind studenților o "orientare practică și profesională puternică" care o diferențiază de alte programe de masterat.

Toți elevii completează șapte module învățate (cinci module obligatorii și două module opționale), împreună cu o disertație finală / proiect.

Învăţare

Modulele principale și opționale vor fi livrate printr-un amestec de cursuri și seminarii. Toate modulele sunt susținute de Moodle, mediul virtual de învățare, care va oferi studenților o gamă largă de materiale de învățare și îndrumare de studiu.

Pentru modulul final de 40 de credite, elevilor i se alocă un supervizor care va oferi comentarii constructive asupra muncii lor, pe măsură ce se dezvoltă. Elevii au acces la facilități de bibliotecă online și standard. Întregul proces, de la elaborarea unui proiect de propunere de cercetare și a unui program, prin selectarea metodelor și a capitolelor de elaborare, este susținut de supraveghetorii școlii de management din Cardiff, dar este gestionat și implementat de către student.

Angajabilitate

În cadrul școlii și al instituției s-au înregistrat progrese pentru a încuraja ocuparea forței de muncă. Modulul "Abilități de bază" din primul semestru, de exemplu, a introdus elevul la întreținerea înregistrărilor personale.

Evenimentele de carieră și un modul on-line Blackboard oferă studenților posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele. Campus Pack oferă studenților capacitatea de a-și construi e-portofoliul în cadrul modulelor lor online. Acesta este conceput în următoarele scopuri:

  • Asignări sociale: Împuterniciți instructorii, tehnologii academice și designeri instructori să construiască și să implementeze misiuni și activități dintr-o paletă de instrumente media sociale reutilizabile, inclusiv wiki-uri, bloguri, jurnale, podcast-uri și șabloane.
  • Rețeaua socială și comunitatea academică: Implementați o rețea socială sigură și comunitate pentru instructori, studenți, departamente și administratori.
  • Portofolii electronice: furnizați fiecărui individ un spațiu și o rețea pentru a crea, clasifica, evalua și prezenta activitățile academice și co-curriculare cu instructorii, colegii, consilierii sau oricine din lume.
  • Planuri personale de dezvoltare: Planurile de dezvoltare personală (PDP) facilitează structura necesară studenților pentru a reflecta asupra învățării, performanței și realizării individuale, precum și asupra dezvoltării personale, educaționale și a carierei. Instituțiile pot proiecta cu ușurință profiluri șablon pentru a satisface nevoile diferitelor utilizatori și grupuri de seturi de competențe.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să îndeplinească una dintre următoarele:

  • Deține sau așteaptă să obțină o diplomă de la o universitate recunoscută cu o clasificare minimă de 2: 2;
  • Să aibă cel puțin cinci ani experiență de management relevantă;
  • Țineți o calificare profesională sau o altă calificare care este considerată acceptabilă pentru admitere.

Solicitanții internaționali
Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor trebui să furnizeze dovezi de fluență la cel puțin un standard IELTS 6.0 sau echivalent. Pentru detalii complete despre modul de aplicare și calificările pentru limba engleză, vă rugăm să vizitați paginile internaționale de pe site.

Există măsuri de asigurare a calității luate la nivel de program, școlar și instituțional pentru a asigura respectarea consecventă a standardelor.

7 motive pentru a studia în Marea Britanie la Cardiff Metropolitan University :


Motivul unu - angajabilitatea absolvită
Toate cursurile de la Cardiff Met se concentrează pe viitoarele cariere ale studenților noștri și pe angajabilitatea acestora. Programele noastre de licență includ toate stagii de muncă și avem o serie de cursuri postuniversitare cu oportunități pentru stagii de un an. Concentrarea noastră pe antreprenoriatul studenților îi ajută pe studenții noștri să devină absolvenți extrem de angajați.

Motivul doi - Excelența în predare și satisfacția studenților
Cardiff Met a obținut o notă de argint în cadrul Cadrului de excelență în predare și primește constant niveluri ridicate de satisfacție a elevilor. Un număr dintre cursurile noastre au marcat recent 100% în cel mai recent Studiu Național al Studenților.

Motivul trei - Sprijin internațional pentru studenți
Cardiff Met se mândrește cu sprijinul său internațional pentru studenți, iar în ultimii 10 ani am fost pe primul loc în Marea Britanie. Avem o echipă dedicată de consiliere pentru studenți la nivel global, care îi ajută pe studenți din momentul în care își acceptă oferta la universitate. De la a solicita viza lor, a găsi cazare și a te întâlni la aeroport când ajungi în Marea Britanie, până la a te ajuta să te stabilești în viața Regatului Unit și a oferi cursuri de competențe academice, echipa de aici scoate stresul de a veni să studieze într-un nou țară și vă permite să vă concentrați asupra studiilor.

Motivul patru - Facilități fantastice pentru studenți
În ultimii ani, Cardiff Met a adus îmbunătățiri considerabile în facilitățile studenților noștri, cu 70 de milioane de lire sterline de investiții finalizate și planificate. De la ateliere și studiouri de ultimă generație, până la facilități sportive lider în lume și centre studențești, universitatea are tot ce ai nevoie pentru a excela în timpul studiilor.

Motivul cinci - o comunitate mare de studenți
Cu un sindicat activ al studenților, care sprijină cluburile și societățile studențești, alături de echipe și cluburi sportive pentru abilități și abilități de toate nivelurile, Cardiff Met este un loc minunat pentru a te implica cu toate aspectele vieții studenților. Unitatea noastră de cazare din campus oferă studenților un loc sigur și prietenos pentru a trăi, iar universitatea a fost votată recent ca având cea mai bună comunitate studențească din Halls în Studiul Național al Locuințelor Studenților.

Motivul șase - Orașul Cardiff
Nu numai că Cardiff a fost numit constant cel mai accesibil oraș al studenților din Marea Britanie, ci este și un loc fantastic de trăit și oferă studenților un nivel de viață foarte ridicat. Cu orice, de la divertisment, la cumpărături, de la cultură, la mâncare, băutură și evenimente, Cardiff are ceva pentru toată lumea.

Motivul șapte - Studiu în Țara Galilor
Vei studia în țara Galilor. Țara Galilor oferă studenților oportunitatea de a obține o diplomă din Marea Britanie recunoscută la nivel mondial, într-un mediu prietenos și frumos. Este o bază excelentă pentru a explora restul Regatului Unit în timpul studiilor, descoperind tot ceea ce această țară unică are de oferit.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Citeste mai mult

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Citește mai puţin