Programul MPH al Școlii de Sănătate Publică de la Yale este conceput pentru studenții cu o înaltă motivație, cu un interes substanțial în domeniul sănătății publice. În timp ce unii cadre didactice încep programul direct de la instituțiile universitare și postuniversitare, alții au o experiență de muncă în domeniul sănătății publice și / sau o diplomă profesională.

În general, programul MPH necesită patru semestre în timpul căreia trebuie să se finalizeze 20 de cursuri. Toți studenții MPH completează cursurile de bază în biostatistică, epidemiologie, sănătate de mediu, politică de sănătate și științe sociale și comportamentale. Elevii trebuie, de asemenea, să îndeplinească cerințele divizionale specifice fiecărui program academic. În plus, studenții finalizează un stagiu între primul și al doilea an de studiu cu normă întreagă și fie o teză de masterat, fie un curs de capstone.


Titularii de diplome comune

Candidații pentru diplome comune trebuie să aplice fiecărui program și sunt încurajați să se adreseze simultan. Rețineți că termenele de depunere a cererilor, cerințele de documentare și datele scadente ale depozitului de șomaj pot diferi foarte mult între programe. Este în interesul candidatului să finalizeze procesul de înscriere mai devreme. Școlile din Yale nu împărtășesc documentația sau informațiile despre aplicație. Toate deciziile de admitere sunt independente.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Yale School of Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi