Citește Descrierea Oficială

MBA @ BGS de la £ 2500

MBA pentru întreprinzători

Sunteți antreprenoriale? Gândiți-vă la începerea unei afaceri?

Te-ai gândit să te dezvolți în mod academic, cu un Master în Administrarea Afacerilor în Management pentru a-ți da cunoștințele necesare pentru a-ți începe propria afacere?

În prezent, oferim un MBA în Management Internațional cu ocazia adăugată de a dezvolta o idee de afaceri și de a lua afacerea dvs. la sol în timp ce studiați. Centrul nostru de Incubare de Afaceri oferă studenților posibilitatea de a petrece o perioadă de șase luni, de a pune în practică conceptele și de a învăța din sala de clasă și de a lansa o afacere cu sprijinul deplin al unui mentor personal. Oferim cinci spații finanțate pe deplin pentru fiecare elev care ating excelența academică și obține un loc de prestigiu pe lista decanului.

Ca ofertă de timp suplimentară, oferim cincisprezece spații finanțate integral în Centrul nostru de Incubare pentru lotul nostru din ianuarie. Aceste spații vor fi pentru acei studenți care sunt considerați de grupul nostru de cadre universitare și experți în afaceri pentru a avea cel mai inovator plan de afaceri.

Începeți să studiați MBA

-->

După 3 luni, trimiteți-vă planul de afaceri pentru o oportunitate de spațiu complet finanțat la centrul de incubație

-->

După 6 luni, lansați-vă afacerea de la centrul nostru de incubație

-->

După 12 luni, obțineți masteratul și aveți propria afacere în curs de dezvoltare.

Centrul nostru de Incubare oferă studenților un spațiu de birou cu telefoane, internet, facilități de conferințe și săli de întâlnire. Cu avantajul suplimentar de a avea un mentor dedicat, suportul conturilor, designul site-ului, suportul IT permanent și consultanța de management.

Perspectivele de carieră

Acest lucru ar putea fi un catalizator pe care trebuie să-l aibă un antreprenor înainte de lansarea unei afaceri. Centrul de Incubare de Afaceri oferă un mediu "fierbinte" pentru oamenii de afaceri creativi.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
2,500 GBP
subiectul bursei
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date