Formatul Executive MBA al programului Darden MBA este conceput pentru profesioniștii cu programe exigente . Cu EMBA Darden, veți găsi că există mult mai puține călătorii departe de casă și birou decât s-ar putea aștepta - în medie o dată pe lună. Aveți flexibilitatea de a studia propriul dvs. program între sesiunile de pe terenuri, dar aveți suficient timp la Darden pentru a stabili o comunitate și o rețea de învățare puternică.

Programul utilizează un model combinat de livrare a programelor:

Rezidențiile lunare în week-end

De obicei, veți veni la Darden o dată pe lună pentru sesiuni care se desfășoară joi până sâmbătă. Clasele orientate spre acțiune includ discuții de caz, simulări și prezentări individuale și de grup. Rezidențele de la sfârșit de săptămână vă întăresc comunitatea de învățare și ciment relațiile dintre elevi, facultate și personal, care sunt atât de importante pentru experiența Darden.

Patru de ședință de o săptămână Leadership

De-a lungul celor 21 de luni veți participa, de asemenea, la patru rezidențe de conducere săptămânală - dintre care trei au loc la Darden și una la o locație internațională . Aceste rezidențe intensive și experiențiale oferă noi perspective asupra provocărilor de management cu care vă confruntați în fiecare zi. Îmbunătățiți abilitățile de conducere prin ateliere, coaching și reflecție.

Învățământ la distanță

Pentru a menține ritmul intens al interacțiunii și pentru a rămâne în contact cu comunitatea Darden dintre rezidenți, veți folosi tehnologia de învățare la distanță pentru a interacționa cu profesorii, pentru a organiza întâlniri cu echipe de învățare virtuale, pentru a lucra la rezultatele echipei și pentru a depune examene. Puteți studia online oriunde, oricând.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Virginia Darden School of Business »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Sept 2019
Duration
21 luni
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019