Despre Nanyang MBA Professional

rezultate imediate. impact pe termen lung. Nici timpii morți.

Professional MBA Nanyang (PMBA) este un prim-of-sale-un fel de program în Asia, creat special pentru a aborda exigentă profesioniștilor care lucrează cu normă întreagă. Formatul său unic part-time vă permite să obțină un MBA de clasă mondială de la Universitatea Tehnologică Nanyang, fără a fi nevoie să compromită angajamentele de muncă și familie.

Nanyang MBA profesionale

Nanyang PMBA include un program de 18 luni de cariera prietenos livrate convenabil, într-o locație accesibilă în Singapore. Co-facilitat de directori C-nivel, programul nu va avansa doar cunoștințele dumneavoastră de afaceri și management - oferă o bogată experiență, care va transforma viața ta personală și profesională.

Câștig profunde practice, perspective, lumea reală

Teoria este importantă, dar acest lucru este aplicație. Prin sublinierea atât înțelegerea și utilizarea celor mai noi instrumente de afaceri, Nanyang PMBA împuternicește pentru a stimula performanța profesională. Prelegerile sunt combinate cu studii de caz, proiecte aplicate și simulări pentru a vă sprijini în dezvoltarea și punerea în aplicare a ideilor care provoacă convenții de afaceri și de a crea mai multă valoare în cadrul organizației.

În conformitate cu angajamentul nostru de relevanță pentru lumea reală, vă invităm directori de nivel C pentru a co-facilita modulele selectate, conferind expertiza lor de afaceri extinse într-o varietate de industrii.

Structura programului

Programul nostru PMBA adoptă o abordare holistică, pe care le puteți aplica la contextele specifice de afaceri. Ea cuprinde un proces de învățare și de explorare integrate, organizate în trei domenii-cheie - Bazele de afaceri, analize strategice și de învățare experiențială. Acest lucru vă permite să se angajeze în mod sistematic, cu o serie de probleme complexe.

 • Bazele de afaceri - Un accent detaliat cu privire la conceptele cheie de afaceri pentru a susține înțelegerea dvs. a funcțiilor critice de afaceri, cele mai bune practici și principii de management.
 • Perspective strategice - În acest segment, să învețe cum să dezvolte și să adapteze strategiile de afaceri pentru a îndeplini condițiile de piață în continuă schimbare.
 • Învățarea experiențială - să dobândească cunoștințe practice și experiență lumea reală printr-o serie de module hands-on concepute pentru a vă dota nu numai cu competențele de bază ci și abilități soft care sunt critice pentru a conduce în mod eficient într-un context dinamic, multicultural.

Impresionant Facultatea

Participanți la Nanyang Business School perspective de câștig de la peste 160 de membri ai facultăților cu experiență peste 30 de naționalități. Acești membri ai facultăților sunt cadre universitare de top, consilieri de afaceri și cercetători în domeniile lor respective, cu doctorate la universitati de conducere. Printre acestea se numără profesorul Vijay Sethi, distins Cel mai bun profesor de afaceri din lume în 2013 de către Economist Intelligence Unit.

Suport de dezvoltare a carierei

Echipa a experimentat la Studii Absolvent Biroul nostru de dezvoltare a carierei (GSCDO) lucreaza unu-la-unu cu fiecare participant MBA să stabilească obiective concrete de carieră. Apoi, pentru a se asigura obiectivele sunt realizate într-un interval de timp realist, te ghida prin procesul de creare a unei strategii de dezvoltare a carierei personalizate. Cu coaching-ul personalizat de la echipa noastră GSCDO, puteți:

 • Dezvolta obiective clare de carieră.
 • Să înțeleagă și să navigați peisajul pieței de locuri de muncă.
 • Retea strategic cu diverse profesioniști din industrie.
 • Impulsionarea dvs. de valoare personală Propunerea.
 • Robinet în oportunități de angajare relevante.

Cerințele de admitere

 • Licențiat
 • Cel puțin 2 ani de experiență de lucru
 • GMAT competitiv sau GRE
 • TOEFL scor> 100IBT> 600 PBT sau IELTS scor> 6.5, în cazul în care limba engleză nu a fost mediu de instruire utilizat la nivel universitar
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Nanyang Business School, NTU Singapore »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
18 luni
Part time
Price
65,000 SGD
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date