Mba profesionale (PMBA)

Generalități

Programul de descriere

Experiența profesională MBA (PMBA)

MBA Professional (PMBA) este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă optimiza succesul pe piața competitivă de astăzi. Permițând elevilor să studieze în timp ce rămân în forța de muncă, SMU Cox Professional MBA vă permite să aplicați imediat ce învățați.

Experiența profesională MBA (PMBA) este concepută pentru a te avansa la nivelul următor al carierei tale. Este de la sine înțeles ... SMU Cox are o reputație puternică. SMBA Cox Scoala PMBA Programul este clasat la nivel national de US News și World Report ca o școală de top 15 de afaceri. Dar este mai mult să fii cea mai bună investiție pentru cariera ta.

SMU Cox vă oferă flexibilitate cu campusurile din Dallas și Plano. În timp ce frecventați cursuri în mediul colegial al campusului SMU din Dallas, veți avea, de asemenea, oportunități de a interacționa cu alte MBA-uri, inclusiv cele din programele MBA full-time și Executive. Mediul nostru mic, personalizat, permite facultăților și personalului să fie disponibil cu normă întreagă și atenți la nevoile dvs. individuale. Noul format de program de doi ani vă permite să rămâneți în forța de muncă în timp ce câștigați MBA în timp record.

SMU Cox se concentrează pe sporirea oportunităților de carieră. Cu servicii complete de carieră, îndrumare, o selecție de concentrații și formare de conducere, SMU Cox vă permite să adaptați MBA pentru a vă maximiza nevoile de carieră.

Atunci când absolviți cu un MBA MBA Cox Professional, aveți cunoștințele, încrederea și abilitățile de conducere pentru a excela în orice carieră pe care o alegeți. Facultatea și personalul vă întâmpină cu căldură în următorul pas în atingerea potențialului dvs. profesional.


Fundamentele: cadre didactice

Datorită cerințelor tot mai mari la locul de muncă de astăzi, probabil că aveți puțin timp, dacă este cazul, să dobândiți noi abilități sau să vă lărgiți perspectivele de afaceri. Programul PMBA al lui Cox oferă un curs exigent, riguros cantitativ de studiu, în care vă puteți bucura de instruire remarcabilă, curriculum inovator și o interacțiune strânsă cu colegii într-un cadru academic în afara mediului de lucru profesional. La fel de important, programul nostru vă permite să vă completați diploma în doi ani în timp ce frecventați cursuri convenabil programate situate aproape de casă sau de muncă.

PMBA Cox este preluată de-a lungul a șase semestre consecutive. Clasele se desfășoară în zilele de săptămână și, numai în campusul din Dallas, dimineața zilei de sâmbătă. SMU din Plano oferă cursuri de bază în serile de luni și serile de miercuri. Clasele sunt predate atât în ​​formate de curs, cât și în studiile de caz, pentru a se asigura că absolvenții stăpânează elementele de bază ale afacerii și aplică aceste instrumente în experiențele din viața reală. Trebuie să puteți face un angajament de doi ani și sunteți de acord să participați la toate clasele, cu excepția situațiilor de urgență. De asemenea, trebuie să fiți pregătit să acordați o perioadă adecvată de timp pentru a pregăti misiuni și a vă întâlni în grupuri mici de studiu - o parte vitală a procesului de învățare general.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Citeste mai mult

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Citește mai puţin