Citește Descrierea Oficială

grad de MBA Professional Hotel și Management Turistic

Condiție: program de 3 ani (Gradul Associates, licență, masterat în orice disciplină).
Limba de predare: Englez
Durata programului: 2 ani.

Absolvenții care au absolvit un grad de 3 ani, indiferent de disciplină, se pot aplica pentru Master of Business Administration specializată în hotel și Management Turism (MBA Professional).

Acest program intensiv și exigente de învățământ superior predate prin limba engleză oferă studenților cu o gamă largă de perspective de carieră anvergură. De-a lungul perioadei de doi ani, elevii dobândesc cunoștințele și expertiza necesare pentru a le dota pentru roluri de conducere în sectorul ospitalității și turismului. Abilitățile manageriale dobândite sunt, de asemenea, relevante pentru orice altă industrie care necesită personal de supraveghere, coaching-ul echipei, abilități de contabilitate, etc.

absolventi de MBA AIM sunt echipate cu un grad de solid și bine recunoscut, o buna cunoastere a limbii engleze și a experienței industriei dobândite prin stagii în roluri de conducere în Franța și în străinătate. Ca urmare, acestea sunt în cea mai bună poziție posibilă pentru a asigura ocuparea forței de muncă în următoarele luni de absolvire cu angajatori garantat că acestea sunt de recrutare un candidat de înaltă calitate, care este gata pentru operațional imediat.

MBAaccreditation

Program de MBA

AIM ofera programe de formare profesională de înaltă calitate, predate în limba engleză care vizează pregătirea studenților pentru roluri de conducere în conducerea hoteluri internaționale și posturi de supraveghere în sectoarele legate de turism. absolventi de MBA AIM sunt în mod special căutat de recrutori datorită programelor didactice de înaltă calitate consolidate prin stagii în industrie de management, ceea ce le face imediat operaționale și în conformitate cu necesitățile pieței muncii după absolvirea școlii.

Organizarea de studii de MBA de peste 2 ani

MBAorganization

Prezentarea de MBA Professional

MBA Professional, o continuare a Stăpânului nostru run Science (MS), program din anul 1992, oferă programe de formare profesională în restaurantul de lux management1 și management2 ospitalitate internațională.

 1. Grație parteneriatului AIM cu programul de formare Alain Ducasse Educație , studenții pot beneficia de cursurile pe care sunt oferite în mod regulat de către centru.
 2. A se vedea Certificari Ahla profesionale.

studenții MBA Professional au finalizat deja studii superioare, fie în ospitalitate (MBA dezvoltă cunoștințele în acest domeniu), sau altfel în Științe, Arte, Administrarea afacerilor sau umaniste (MBA este ales de către candidații care doresc o schimbare de cariera).


Candidații de succes ar trebui să aibă o experiență profesională, o bună cunoaștere a limbilor străine și cunoștințe generale larg.

Feluri principale

MBA1preparatoryMBA2professional2015_079

Aplicare

Termenul limită de aplicare

NB: Admitere și înregistrările sunt efectuate sub rezerva numărului de locuri care rămân disponibile (limitată la 30 de elevi pe clasă).
În cazul în care interesul dumneavoastră în Academia noastră este definită, vă recomandăm să nu întârzie trimiterea aplicației. Având în vedere că numărul de cereri crește în fiecare an, înregistrarea se poate închide mai devreme de asemenea.

Condiții generale de aplicare și de înregistrare

Va rugam sa ne trimiteti cererea dvs. cu următoarele documente:

 1. Completat , formularul de cerere.
 2. O fotocopie a ta:
  • naționale de carte de identitate (ambele părți),
  • sau pașaport.
 3. O scrisoare de intenție (în franceză sau engleză), explicând alegerea dvs. a sectorului turistic și ospitalitate, motivele pentru care cererea dumneavoastră AIM și programul pe care l-ați selectat.
 4. Fotocopiile ultimelor trei rapoarte academice și calificările sau diplomele pe care le-ați obținut.
 5. Un certificat recent TOEFL (mai putin de un an), sau dovada unui nivel suficient de limba engleza (certificat de studii în engleză, certificarea cursurilor luate în limba engleză, etc.).

Ceea ce ne așteptăm de la viitorii studenți:

 • O bună înțelegere a limbii engleze
 • Capacitatea de formare continuă intensivă
 • Reală motivație pentru a merge dincolo de "zona de confort"
 • aspectul impecabil

Procedurile de admitere și etapele

 1. După primirea și examinarea candidaturilor, candidații vor fi informați dacă au sau nu au fost acceptate pentru etapa următoare.
 2. În cazul în care acestea sunt, atunci solicitanții care au reședința în Franța, vor fi trimise o dată pentru un test și un interviu.
 3. test de limba engleză (MCQ) și interviu.
 4. Scrisori către studenții care anunțau rezultatele lor.

Bun venit și prezentare de zi, tur al campusului universitar (ciup): vineri care precede începutul anului universitar


Începerea cursurilor: prima zi de luni a lunii octombrie.

Cariere internaționale

Hotel-ischia-5stelle-400

O cooperare strânsă între AIM și unitățile cele mai prestigioase din lume, asigură studenților noștri sunt pregătiți în mod eficient pentru viața profesională.

studenți AIM, după absolvire lor, să își asume rapid funcții de conducere în hoteluri mari internaționale și în alte companii din industria hotelieră.

stagii industrie

fotolia88452844xxlsvyatoslav-lypynskyy

În fiecare an, în urma unui semestru de cursuri intensive, studenții se lanseze într-un stagiu de industrie 4 la 8 luni, permițându-le să pună în practică abilitățile pe care le-au dobândit prin intermediul studiilor lor.

Strânsa colaborare AIM are cu lanturi hoteliere internaționale și unitățile de conducere din lume se pregătește în mod eficient studenții pentru piața muncii datorită stagiilor operaționale sau de management.

O vizita in hoteluri si palate, gazduieste reprezentanții lor în campus, cu prezentări și interviuri cu elevii contribuie, de asemenea, la realizarea viitoarelor proiecte profesionale.

Primim în mod regulat reprezentanți ai palate: Dorchester Group (Plaza Athénée, Meurice), Four Seasons (Georges V, Grand Hotel Cap-Ferrat), Peninsula, Royal-Monceau, Bristol ... si importante lanturi hoteliere: Intercontinental, Hilton, Hyatt, Marriott, ... Accor cu zile dedicate prezentării și, ulterior, interviuri cu elevii, fie pentru formarea lor de conducere sau de stagii pentru locurile lor de muncă viitoare.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
17,800 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date