Mba rapida - maeștri de administrare a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Modelarea liderilor de mâine prin dezvoltarea de manageri competenți, capabili și etici

Beneficiile programului

  • Câștigați un grad profesional.
  • Îmbunătățiți performanța și potențialul dvs. de management.
  • Rețea cu o gamă largă de persoane de înaltă calitate.
  • Concentrați-vă pe responsabilitățile sociale și etice ale conducerii.
  • Utilizați și consolidați munca în echipă, negocierea, conducerea și abilitățile strategice.
  • Integrați situațiile din lumea reală în clasă prin activități de analiză a cazurilor și de simulare.

Programul Focus

  • Responsabilități sociale și etice ale conducerii.
  • IU Northwest Fast Track MBA vă oferă cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși în mediul de afaceri de astăzi global și competitiv!
  • Întreprinderile au nevoie de lideri competenți, calificați și etici pentru a gestiona diversele componente ale organizațiilor lor. MBA-ul dvs. din UI Nord-Vest vă va pregăti pentru a fi acei lideri în cerere!

MBA Fast-Track


Doar 2 nopți pe săptămână, timp de numai 20 de luni! Dacă doriți să obțineți diploma de absolvent de către participarea la cursuri part-time seara, în timp ce încă de lucru cu normă întreagă, apoi UI Northwest's MBA este un program de urgență proiectat pentru tine. Dacă aveți o diplomă de licență în afaceri, vă puteți califica să intrați direct în 30 de ore de credit MBA core, care pot fi finalizate în doar 20 de luni. Puteți câștiga un MBA frecventând cursuri doar două nopți pe săptămână, fără să fie necesare ore de weekend ... în mai puțin de 2 ani!

Dacă aveți o diplomă de licență într-un domeniu diferit de afaceri, puteți completa programul MBA în 24-33 luni, în funcție de câte cursuri de fundație aveți nevoie. Acest lucru este determinat de o revizuire a studiilor de masterat.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Şcoala de Afaceri si Economie iun serveşte la aproximativ 600 de majors de afaceri în Associates, studii universitare, şi gradul de programe de masterat şi certificate. Dintre acei studenţi, aproximat ... Citeste mai mult

Şcoala de Afaceri si Economie iun serveşte la aproximativ 600 de majors de afaceri în Associates, studii universitare, şi gradul de programe de masterat şi certificate. Dintre acei studenţi, aproximativ 25% sunt studenţi MBA Iun este un campus metropolitan regional de Universitatea Indiana, care deservesc zona 7-judetul Northwest Indiana. Şcoala oferă atât cursuri de zi şi de seară la maximum 63%-time / 37% studenti part-time, iar 98% part-time MBA studenţi seara. Organismul student al Scolii de Afaceri & Economie de sex feminin este de aproximativ 58%, 22% negru, şi 9% hispanici. Organismul student absolvent este de aproximativ 55% de sex feminin, 7% negru, şi 10% hispanici. Campusul este situat convenabil în apropiere de intersecţia de I-80/94 şi I-65 pe Broadway, în suburbia Glen Parcul de Gary şi este uşor accesibil atât rezidenţilor locali şi oameni naveta la şi de la locul de muncă în zona metropolitana Chicago. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited