Mba

Generalități

Programul de descriere

2

Conținut care contează pentru tine

MBA Telfer este programul tau. Am proiectat Telfer MBA pentru a vă oferi abilitățile, cunoștințele și experiențele de învățare trebuie să se pregătească pentru o carieră semnificativă, plină de satisfacții. Programul nostru de asemenea, vă oferă flexibilitatea de a urmări subiecte și cursuri care contează cel mai mult pentru tine specifice. Oricare ar fi pasiunile și obiectivele, suntem de partea ta pentru a face tot ce putem pentru a vă ajuta să ajungă la ei.

Driven pentru a satisface nevoile și programul dumneavoastră

Puteți lua programul nostru peste unul sau doi ani.

 • Intensiv (un an): Tu va urma un program riguros în care clasele și activitățile programului programate sunt ținute în mare parte în timpul zilei în timpul săptămânii.
 • Profesionale (doi ani): Luând programul nostru de peste doi ani, vă permite să stați la locul de muncă. Veti participa la cursuri în fiecare marți seara, toată ziua în fiecare sambata si ocazional duminica.

Conținut care vă permite să livreze rezultate

Noi am proiectat și organizat programul nostru în conformitate cu cele patru competențe esențiale ale managerilor cu performanțe ridicate în afaceri de azi: strategize, lucrează cu date, lucrul cu oamenii și să ofere rezultate. Cursurile care construiesc aceste competențe sunt livrate în șase blocuri de curs distincte.

Vă puteți personaliza încărcătura curs pentru a reflecta calea ta cariera preferată. Alege dintr-o varietate de cursuri elective organizate de temă, cum ar fi finanțe, antreprenoriat și inovare, consultanță de management și de analiză de business. Sunteți liberi să aleagă cursuri de la toate cele patru categorii sau să se concentreze pe o anumită zonă.

Cel mai bun mediu posibil, în care să învețe

Programul nostru are o abordare bazată pe competențe de predare pe care le pune în centrul cel mai bun mediu posibil, în care să învețe. Profesorii noștri predau concepte dovedite despre managementul. învățare echipa vă permite să învețe de la colegii dvs., dintre care mulți provin din țări din întreaga lume. Dimensiunile noastre generale și de cohorta de clasa individuale sunt mici, astfel încât programul nostru în sine și fiecare curs în cadrul ei oferă oportunități semnificative pentru tine de a se angaja gânditor cu profesori și colegii dumneavoastră.

vă conectați la profesori realizat efectuarea de cercetare-lider mondial

Profesorii noștri sunt profesori experimentați și cercetători de experți. Ei realizează cercetarea lor printr-o varietate de unități de cercetare și clustere de cercetare strategice centrate pe analiză de afaceri și a performanței, finanțe și contabilitate, antreprenoriat și inovație, și de transformare a sănătății.

Prin cercetarea lor, profesorii noștri descoperi perspective relevante în provocările majore cu care se confruntă liderii de astăzi și manageri. Aceste descoperiri permit să le pentru a naviga prin problemele actuale și să anticipeze și să conceapă soluții la provocările de mâine, în special în domenii strategice, cum ar fi de analiză de afaceri și de performanță, precum și inovarea și spiritul antreprenorial.

Un program dinamic printre cele mai bune din lume

Noi am ajuns la cele mai înalte standarde de acreditare internaționale acordate programelor de MBA de cele mai exigente organizații la nivel mondial: AACSB, AMBA și equis.

Noi nu sta inactiv, îmbunătățirea continuă a programului nostru. În special, vom actualiza în mod regulat cursuri și conținut pentru a reflecta practicile organizațiilor contemporane și cele mai recente evoluții în afaceri internaționale.

Dincolo de bază: Orientarea spre învățarea, obțineți certificări care contează

Programul nostru vă oferă flexibilitatea de a se concentra pe subiecte care contează cel mai mult pentru tine. Am împărțit cursurile elective în patru categorii. Sunteți liberi să aleagă cursuri de la toate cele patru (auto selecționat) sau să se concentreze pe o anumită zonă.

FINANŢA

 • Capital de risc și capital privat
 • Evaluarea capitalului
 • modelarea financiară
 • International Finance Project

CONSULTANȚĂ IN MANAGEMENT

 • Proiectul de management 1
 • Managementul de proiect 2
 • Case Concurență
 • Customer Relationship Management
 • modelarea financiară

ANTREPRENORIAT ȘI INOVARE

 • antreprenoriat
 • Customer Relationship Management
 • Trip International
 • modelarea financiară
 • Strategii Social Media întreprindere
 • De afaceri și Legea

BUSINESS ANALYTICS

 • modelarea financiară
 • Intelligence Competitiv
 • Business Intelligence si Big Data / Analytics
 • Customer Relationship Management
 • Strategii Social Media întreprindere

Cum te înveți

Programul nostru are o abordare bazată pe competențe de predare pe care le pune în centrul cel mai bun mediu de învățare posibil.

Echilibru teoretic și practic

profesorii noștri predau concepte bine documentat cu privire la managementul care oferă rezultate dovedite. Când vă apucați aceste idei, puteți evalua în mod critic problemele curente și emergente în organizații publice sau private și să pună în aplicare strategii pentru a asigura succesul.

Noi folosim, de asemenea, învățarea în echipă. Colaborând îndeaproape cu colegii-multe cu cunoștințe despre culturi de afaceri care diferă de a ta-ai obține o înțelegere mai profundă a conceptelor de management vitale și practicile și modul în care acestea sunt aplicate în organizațiile de astăzi.

Să fie o parte din clase mici, angajarea

Cincizeci de elevi, care este numărul maxim de studenți din fiecare grup a programului nostru. Păstrăm cohorta noastre generale si clasa individuale de mici dimensiuni, astfel încât programul nostru în sine și fiecare curs în cadrul acesteia sunt angajarea, oferind oportunități semnificative pentru tine de a participa gânditor cu profesori și colegii dumneavoastră.

O abordare hibridă care integrează tehnologiile digitale mobile

Noi să profite pe deplin de cele mai noi tehnologii digitale mobile pentru a completa și de a îmbunătăți ceea ce se întâmplă în clasele noastre. Integrarea noilor tehnologii în programul nostru vă oferă un control mai mare asupra modului în care înveți, și face ca sălile de clasă noastre locuri pentru a discuta mai animate, dezbateri, de a explora și împărtăși idei și cunoștințe.

4

Aducîndu-vă la Centrul de rețele care Count

Suntem în mod unic poziționate pentru a lega cu liderii canadieni și internaționali din toate sectoarele de management. Legăturile strânse care le-am facut cu absolventii si comunitatea de afaceri vă permite să învețe alături de lideri, directori și antreprenori la fel de strălucitoare ca acestea sunt inspira.

Centrul de carieră

Centrul de carieră a școlii noastre oferă o gamă largă de evenimente, servicii și resurse pentru întregul corp student, inclusiv studenții Telfer MBA.

Project Consulting MBA

MBA Consulting Proiectul Telfer vă permite să termini programul nostru de a pune abilitățile dumneavoastră de afaceri și de cunoștințe pentru a utiliza ajutând-o organizație să rezolve o problemă vitală viața reală.

Internship

Un stagiu este oportunitatea perfectă de a câștiga experiență de afaceri, extinde rețeaua profesională, decide cu privire la o cale de carieră plină de satisfacții și de a fi plătit în timp ce câștiga gradul tău de absolvent.

Evenimente în rețea

Vom organiza o serie de evenimente, permițându-vă să se implice în competiții recompensarea și să se conecteze cu directori de afaceri proeminente și gânditori originali.

Alumni

Telfer School este de origine mândru de mai mult de 25.000 de absolventi. Noi cultiva relații strategice cu un număr tot mai mare dintre absolventii nostri pentru a vă conecta cu cunoștințele lor și cu experiențele și oportunitățile organizațiilor lor.

Colegii tai de clasa

Programul nostru de MBA atrage persoane talentate din întreaga lume, care aduc medii educaționale diferite și experiențe profesionale. Schimburile și discuțiile cu colegii tai vor fi o parte importantă a învățării și va îmbogăți experiența.

3

Experiențele pe care le vei aminti

Poti invata la fel de mult despre managementul in afara clasei ca tine poate în interiorul acestuia, dacă nu mai mult. Deschidem ușa la o serie de experiențe care vor îmbogăți nu numai că studiile și informează despre calea de cariera ta, dar pe care le va aminti, de asemenea, și prețuiesc pentru tot restul vieții tale.

Construi prietenii internaționale care durează

Fii un membru al unei comunități de lideri de afaceri în curs de dezvoltare formată din bărbați și femei din întreaga lume. Acestea includ studenții canadieni din întreaga țară și studenți internaționali din întreaga lume, care reprezintă o serie de culturi organizaționale, întreprinderi comerciale și discipline profesionale.

Aflați mai multe despre practicile de afaceri în diferite culturi

În fiecare an, elevii din programul de MBA pot alege să-și petreacă timpul într-o școală în Europa de învățare de la profesori internaționale cu privire la practicile de afaceri europene.

Alăturați-vă la 250 de MBA din întreaga Canada la Jocurile MBA

Parte din echipa Telfer la Jocurile MBA. anuale Echipele gropi de concurență, formate din studenți MBA de la 25 de școli de afaceri din Canada între ele într-o serie de evenimente care provocare perspicacitate lor academice, priceperea atletic și spirit de echipă.

concursuri de caz MBA

Ia parte la una sau mai multe concursuri de caz. Aceste evenimente provocatoare vă oferă o șansă de a pune abilitățile și cunoștințele la încercare împotriva studenților de la alte scoli de afaceri, în timp ce câștigă un feedback valoros din partea liderilor din industrie, care acționează în calitate de judecători.

conferințe Telfer MBA

Aflați mai multe de invitați speciali, care împărtășesc înțelepciunea lor și perspective noi cu privire la aspecte practice legate de afaceri, cum ar fi leadership, antreprenoriat, management al performanței și de afaceri de analiză.

A se implica

Alatura-te Student Association MBA. Este o mare oportunitate de a dezvolta prietenii pe tot parcursul vieții, să contribuie la experiența de program și de student, îmbunătăți abilitățile de conducere vă și să se distreze în timp ce o fac.

1

Criteriile de admitere

 • Un grad canadian de bacalaureat, sau echivalent, cu un grad minim de B sau 70 la sută. Toate studiile post-secundare sunt luate în considerare în momentul admiterii, cu cea mai recentă fiind luate în considerare în primul rând.
 • Un minim de trei ani de experiență de lucru cu normă întreagă de conducere sau profesional. Part-time și locuri de muncă de vară și co-op destinații de plasare nu sunt luate în calcul această experiență, dar sunt luate în considerare în mod favorabil în timpul evaluării fișierului.
 • Un scor competitiv în testul de admitere Graduate Management (GMAT) sau Graduate Record de examinare (GRE). GMAT media de anul trecut a fost de 612.
 • Limba engleză de competență.

În mod excepțional, un număr limitat de candidați pot fi luate în considerare pentru admiterea pe baza pregătirii manageriale sau profesionale substanțiale și experiență (cel puțin 10 ani), cu condiția să existe o dovadă puternică a responsabilităților de gestionare și de avansare în carieră, chiar dacă acești candidați nu dețin un diplomă universitară sau nu îndeplinesc cerințele academice minime.

Termenul limită de aplicare (fișier complet)

Bursele sunt acordate pe bază de rulare. Este recomandat insistent candidați să se aplice cât mai curând posibil, pentru a crește șansele lor de a fi luate în considerare pentru o bursă.

 • Internațională: 1 februarie
 • Canadian si american: May 15

Teste de admitere

Trebuie sa obțină un scor competitiv în Admission Test Graduate Management (GMAT) sau Graduate Record de examinare (GRE).

 • GMAT Graduate Management Admitere Test (GMAT): un scor minim de ansamblu a 50-a percentila cu un minim de percentila 45th în verbale și cantitative. scor mediu de anul trecut a fost de 612 și intervalul 570-780.
 • GRE Graduate Record Examinations® (GRE®): un scor minim de ansamblu de 310, cu cel puțin percentila 45th verbal și în 40-cantitativ.

NB GMAT sau GRE® este obligatorie și această cerință de admitere nu va fi ridicată.

Competență lingvistică

Candidații a căror limbă maternă nu este nici engleza, nici franceza sunt obligate să furnizeze dovezi de competență într-una dintre aceste limbi. Candidații care MBA engleză trebuie să prezinte una dintre următoarele operații la Facultatea de Studii postuniversitare și postdoctorale pentru a confirma cunostinte de limba engleza (scorurile test de limba nu poate fi mai vechi de doi ani de la data aplicării potențialului intrare în programul de MBA) :

 • Dovada finalizării în ultimii cinci ani, a unui program de studii anterioare într-o limbă engleză universitate.
 • Dovada de ședere prelungită recentă și exercitarea unei profesii într-o țară vorbitoare de limba engleză (în mod normal, cel puțin patru ani, în ultimii șase ani).
 • Un scor de cel puțin 100 (bazat pe Internet) sau (pe bază de calculator), 250 pe Test de limba engleza ca limbă străină (TOEFL).
 • Un scor de cel puțin 7 în cel puțin trei dintre teste patru Academic English Language Testing System International (IELTS) (citire, ascultare, scris, vorbit) și cel puțin 6 în a patra. Testul de formare generală IELTS nu este acceptat.
 • Un scor de cel puțin 14 pe CANTEST, administrat de Universitatea din Ottawa, cu nici un scor individual al testului de mai jos 4.0, împreună cu un scor de 4,5 pe componenta orală a testului.
 • Un scor de cel puțin 68 la testul Pearson de limba engleza (Academic) (PTE Academic).
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The world is changing. And so is the world of business. At the Telfer School of Management at the University of Ottawa, we’ve understood that what matters goes beyond what you can count. We strive to ... Citeste mai mult

The world is changing. And so is the world of business. At the Telfer School of Management at the University of Ottawa, we’ve understood that what matters goes beyond what you can count. We strive to maintain a network of high-quality connections - and what matters to us is to put you at the centre of everything. Citește mai puţin