Mba

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Departamentul de Studii pentru Managementul stabilit în 1994, este recunoscuta pentru calitatea sa superioară în educație de management, infrastructură de clasă mondială și de facultate cu mare experiență. starea camerelor de învățare aer condiționat arta bine concepute, facilități pentru calculator cu conexiune la internet, un proiector LCD în fiecare clasă, o bibliotecă de clasă mondială bine echipată, și un mediu multicultural de învățare sunt semnele distinctive ale departamentului. teatre de seminar cu cele mai noi echipamente audio-vizuale și acustică perfectă a crea cel mai bun mediu propice pentru învățare.

Cu specializările MBA oferite de tine miriadele, devine important să se caute un curs care va fi sincronizate cu aspirațiile personale și obiectivele profesionale. Alegerea MBA dreapta va face aspirațiile tale mai mult decât simple profituri.

Un MBA de la Hindustan nu este doar despre obținerea unui grad. Este vorba de picioare, la drumurile de cruce de inovare și de conducere, orientate cu puterea de schimbare să se miște în direcția corectă.

A început în 1994, Hindustan MBA vă oferă o bogată, plină de satisfacții și sănătoase experiență. Acesta garantează să conteste și să vă ajute să caute noi frontiere și să devină persoana care întotdeauna le-ați aspirat să fie.

Scale până la gradul de MBA de la Hindustan și veți vedea speranțele și aspirațiile tale devin mai mari și mai bine. Aceasta va ajuta la forma și modela deciziile și acțiunile tale pe tot parcursul vieții tale. Bine ati venit la Hindustan, Bine ati venit la un program de MBA care a făcut pentru tine.

DE CE HINDUSTAN UNIVERSITATEA DE MANAGEMENT SCOALA?

Optsprezece ani moștenire de practice de învățare:

School of Management a fost cu succes conferirea educației sale de management de transformare pentru ultimii 18 ani. Chiar de la început, programul nostru de MBA este cunoscut pentru amestecarea sa specială a teoriei cu practica, făcându-l astfel un program adaptat spre nevoile industriei. Ne concentrăm pe dezvoltarea multilaterală a elevilor pentru a le face o personalitate holistică jos pe pământ și o atitudine pozitivă.

Caz Mod de preparare:

School of Management utilizează mai multe instrumente pedagogice contemporane cum ar fi metoda de caz, prelegeri, joacă rol, simulări etc. un accent puternic este pe învățarea bazată pe caz. Am semnat Acordul de la Harvard Business School Publishing License India, site-ul care ne oferă acces nelimitat către utilizarea de la Harvard studii de caz, precum și studiile de caz din organizațiile lor partenere, cum ar fi IIM-Bangalore, Ivey și ACRC în programul nostru de MBA.

Facultatea de cu un amestec de Industrie & Experiență Academic:

Avem o echipa de facultate foarte puternică, care este un grup de sinergie cu doctorate, academicieni si profesionisti cu zeci de ani de experiență în industria în poziții de conducere. Acest amestec conștient de echipa de facultate ajută perfect procesul nostru pedagogic de amestecare teoria cu practica. Echipa noastra de facultate mână deține și mentori studenților în procesul de a deveni manageri profesioniști capabili. În afară de aceasta, scoala de management al aduce în profesioniștii din industrie pentru sesiuni speciale de oaspeți, la intervale regulate, pentru a expune elevilor la problemele contemporane în industrie.

Valoarea de formare & Global Orientare adăugat:

În afară de învățare la clasă, School of Management organizează în mod regulat formarea abilităților soft pentru elevi și îi ajută să se confrunte cu interviuri de plasare cu încredere și echilibru corect. Există o echipă de plasare activă, care planifică și execută mai multe ateliere spre plasarea cu succes a studenților cu intervențiile lor pozitive în pregătire CV-uri, practica Grupul de discuții și preparate de interviu bate joc. MoUs noastre cu unele dintre cele mai importante universități din străinătate aduce într-o orientare globală a programului cu programele sale de schimb de studenți. Acest lucru lărgește orizonturile de cunoaștere ale elevilor și le pregătește să ia cu privire la provocările și oportunitățile mediului industriei globalizat.

Rețea puternică Alumni cu experiență bogată:

Hindustan Alumni sunt bine plasate în poziții de conducere în companii de top-notch în întreaga lume. Avem capitole absolventi din întreaga lume și realizează în mod regulat reuniuni absolventii de re-unire. Vasta retea de absolventi este un punct mare plus pentru elevii să interacționeze și să se inspire din experiențele lor profesionale.

MBA PROGRAM

MBA este o calificare necesară pentru a urca-up pe scara ierarhică. Există o cerere mare pentru absolvenții de management de bună calitate în toate domeniile funcționale de finanțe, resurse umane, IT și marketing în diverse industrii. Doi ani de hard-muncă, completate cu formarea în măsură a facultății se deschide poarta de acces pentru o carieră managerială de lungă și de succes.

După cum aspiră profesioniștii MBA vă caută cunoștințe care să stimuleze procesul de gândire și de a deschide o nouă lume de învățare pentru tine. MBA la eforturile Hindustan pentru a vă oferi opțiuni pentru a decide cel mai bun curs pentru tine. Acesta va fi prerogativa noastră să strategic de testare și de provocare a capacităților de gândire într-o lume de afaceri dinamic și reformator. Nu exista mituri si siruri de caractere atașat atunci când este vorba de a fi o parte a Hindustan MBA. Elevii sunt de așteptat să fie performante; acestea sunt necesare pentru a reseta nivelul lor de realizare aliniate la cea a unei atitudini arivist.

Este esențial să se înțeleagă că MBA de la Hindustan vine cu o bandă foarte mare de angajament pentru excelență și dezvoltare în toate etapele. Este acest angajament pentru excelență, care trebuie să înțeleagă, în scopul de a oferi o performanta garantata.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the a ... Citeste mai mult

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the academic year 2008-09 and under the name HITS (Hindustan Institute of Technology and Science). Citește mai puţin
Chennai , Chennai , Delhi , Coimbatore , Muscat , Colombo , Kochi + 6 Mai mult Mai Puțin