Mba

Generalități

Programul de descriere

mba

Scoala de Management de la Universitatea oferte ITM Masters of Business Administration (MBA), programul a absolventilor de la orice disciplina. Programul de amestecuri de doi ani de curs regulat de muncă, stagiu și un proiect major final de an pentru a facilita învățarea conceptelor și a practicilor de management. Master of Business Administration (Part time) sau programul de Executive MBA este, de asemenea, incepand din iulie 2013, care va satisface accesoriu de carieră nevoile de directori de lucru. Programul Executive MBA vor avea cursuri de bază în comun cu MBA regulat și diverse cursuri de electivă, bazate pe așteptările directori participante la program. În afară de cunoștințele în zona de subiect, fiecare elev este supus numeroase cursuri cu valoare adăugată non-bancare care vizează personalitate-accesoriu și dezvoltarea de soft skills. Este punctul central al programului de MBA ITM pe dimensiunile funcționale în domeniul industriilor majore care operează în Gurgaon. Facultatea de membri în școală sunt extrem de calificați în domeniul lor și profund angajat la crearea de excelență academică, institut larg. Programele sunt îmbogățit prin sesiuni speciale de invitați eminenți din industrie și facultate adjunct de la Universitatile care colaborează și instituțiile profesionale.

Programul Full Time MBA

MBA de la ITM School of Management este un program de doi ani, împărțiți în patru semestre (două semestre în fiecare an). În scopul de a obține o diplomă de MBA, unul trebuie să completeze cu succes 81 Programul de credit.

program executiv mba

Master of Business Administration (Part time) sau programul de Executive MBA este incepand din iulie 2013, care va satisface accesoriu de carieră nevoile de directori de lucru. Programul va fi deschis pentru directori de lucru cu minim 2 ani de experienta, care au de absolvire, în orice disciplină cu 50% semne minime, de preferință, cu Matematica ca un subiect. Admiterea se va baza pe un test de intrare comună realizat de Școala de Management, Universitatea ITM, urmat de grupul de discutii si Interviu personal. Perioada de studiu pentru Executive MBA va fi de trei ani, repartizate pe 6 semestre. Clase va avea loc în seara în timpul săptămânii și în zilele de sâmbătă, astfel că directorii pot participa la cursuri, fără a perturba programul lor de lucru. În afară de facultate regulat de la Scoala de Management, facultate eminent și cu experiență de la Academia și industria va fi facultatea invitat pentru programul. Accentul a programului de Executive MBA este de aplicare a cunoștințelor la problemele practice corporative, prin urmare, mai multe discipline opționale sunt adăugate la lista de subiecte de bază, inclusiv cele opționale oferite de alte școli, de exemplu, Scoala de Inginerie si Tehnologie și Facultatea de Drept. Cursuri opționale va fi revizuită periodic păstrarea în vedere profilurile și interesele directori care au admitere în program.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Having attained the recognition and rankings in the field of engineering Education, ITM has embarked upon a vision to establish itself as a leading institute for Management education in India and in t ... Citeste mai mult

Having attained the recognition and rankings in the field of engineering Education, ITM has embarked upon a vision to establish itself as a leading institute for Management education in India and in the subcontinent. As a result, given the autonomous status, the MBA has been benchmarked with the best institutes in the country in terms of curriculum, pedagogy, and other facilities and support services. Citește mai puţin