Mba

Generalități

Programul de descriere

Program de MBA

Câștiga un MBA Full-time in 11 luni la un an.

MBA Cimba

Ca un student MBA, veți avea posibilitatea de a câștiga un grad internațional de MBA de la Universitatea de top-clasat, AACSB-acreditate din Iowa Tippie College of Business, și de studiu pe două continente, de-a lungul drum.

Nostru Full-time și Part-time MBA Programe începe în campusul nostru del Grappa Paderno în cazul în care veți fi cufundat în cursuri și seminarii, inclusiv subiecte cum ar fi economia, resursele umane, dezvoltarea de noi de risc, de introducere pe piață la nivel mondial, de producție și de operațiuni, și de conducere și dezvoltare personala. Noastre MBA abiturientilor călătoresc la Universitatea din Iowa pentru ultima luna pentru a finaliza o lumea reală curs de simulare de afaceri, pentru a primi o privire în interiorul companiilor americane, și pentru a primi gradul lor in cadrul unei ceremonii oficiale de absolvire Universitatea din Iowa Tippie College of Business.

CIMBA Filozofia educațională: Cunoaștere, Proces, Comportament

MBA Cimba

Institutul nostru de Leadership-ul este conceput pentru a sprijini filosofia educațională a lui CIMBA, care include pilonii cunoașterii, proces și de comportament. Această filozofie vă ajută să dezvolte abilități de a transforma idei în inovații practice și de a gestiona în mod eficient și să conducă pe alții la niveluri mai ridicate de performanță.

Acesta oferă, de asemenea, acces la una dintre cele mai complete programe de coaching, extrem de personalizate în SUA și în străinătate. Elevii au, sesiuni de unu-la-unu cu antrenori care îi ajută să exploreze probleme cum ar fi gestionarea stresului de zi cu zi și a conflictelor, dezvoltarea de abilități sociale superioare, de adaptare la tranziții sociale și multe altele. Studenții noștri MBA au, de asemenea, posibilitatea de a învăța abilități de coaching de bază, cum ar fi acordarea și primirea de feedback, punând întrebări puternice, ascultare activă, ascultare potențială în altele, și de a fi un facilitator.

programul de la prețuri accesibile

Costul pentru a participa la programul nostru de MBA Full-time este mult mai mică decât cea a altor Italia privată de prestigiu și programe de MBA bazate pe Europa. actualii studenți și absolvenți au acces la resurse cuprinzătoare de servicii de carieră la Universitatea din Iowa Tippie College of Business, care include suport de locuri de muncă cu caracter personal de căutare, locurile de munca, absolventii si legaturi de afaceri, și multe altele.

MBA full-time

Câștiga un MBA în Italia în mai puțin de un an

Cimba full-time MBA

Unic Full-time Programul MBA vă permite să studieze în Italia și Statele Unite, în timp ce câștiga un grad de MBA internațional în 11 luni. Acest program dinamic și accelerat este cunoscut pentru cursuri de înaltă calitate susținute de acreditare de la Universitatea de top-clasat din Iowa Tippie College of Business. Cursurile sunt predate în limba engleză de către profesori americani de top și europene, precum și, după finalizarea, veți câștiga un grad recunoscute pe plan internațional de la Universitatea din Iowa.

Programul MBA nostru Full-time este conceput pentru a vă ajuta să dezvolte competențe de bază de MBA, în timp ce reducerea costurilor și timpului în legătură cu Investim în viitorul tău. Multe programe de MBA ia doi ani pentru a finaliza, care necesită studenții să iasă din forța de muncă pentru mai mult timp și să plătească mai mult în școlarizare. La CIMBA, puteți completa gradul în mai puțin de un an, fiind în același timp cufundat în economie manageriale, resurselor umane, dezvoltarea de noi de risc, strategii de marketing la nivel mondial, de producție și de operare, de conducere și de dezvoltare personală, și mai mult.

Ca un student MBA full-time, veți începe studiile pe nostru campus Paderno del Grappa, în nordul Italiei. În timp ce ești aici, veți lua cursuri și de rețea cu studenții noștri part-time MBA (de cele mai multe care trăiesc și muncesc în Italia și Europa). Veți aplica, de asemenea ceea ce ai invatat in sala de clasă în lumea reală de management prin activități de grup, invitați, excursii companie, si mai mult. Liderii de la întreprinderile mici și antreprenoriale companii multinaționale nordul Italiei, precum și absolvenți CIMBA sunt invitați frecvente în săli de clasă noastre de MBA. Multe dintre aceste lideri si absolventi recruta, de asemenea, studenții CIMBA de a participa la proiecte de consultanta, precum și pentru stagii și posturi cu normă întreagă.

Programul de MBA full-time ruleaza din septembrie până în iulie. Pe parcursul lunii finale, veți călători la Universitatea din Iowa din SUA pentru a finaliza un curs de simulare de afaceri din lumea reală, care include toate aspectele legate de studiile tale MBA. În timp ce ești acolo, vei primi o privire în interiorul companiilor americane, să participe la o ceremonie de absolvire formală, și de a primi gradul tău de la Universitatea din Iowa Tippie College of Business.

MBA part-time

Câștiga un MBA Part-time în Italia

Cimba part-time MBA

Oferă o doi ani part-time unic și convenabil Programul MBA în campusul nostru în Paderno del Grappa, care dispune de un american de educație de înaltă calitate, susținută de acreditare de la Universitatea din Iowa Tippie College of Business. Cursurile sunt predate în limba engleză de către SUA și profesori europene. După finalizarea, studenții câștiga o diplomă de MBA de la Universitatea din Iowa, care este recunoscut pe plan internațional.

Programul MBA CIMBA de Part-time are loc la sfârșit de săptămână și este proiectat pentru a vă ajuta să dezvolte competențe de bază de MBA, cum ar fi de conducere, de conducere și abilități de dezvoltare personală pe care le puteți aplica la locul de muncă în timpul săptămânii. Zilele sunt lungi și incitante, replicarea lumea intensă și exigent de afaceri. Vei fi scufundat în contabilitate, economie, management în organizații, management financiar, seminarii speciale, leadership si dezvoltare personala, si mai mult.

Veți începe studiile pe nostru campus Paderno del Grappa, în nordul Italiei, în cazul în care veți aplica ceea ce ai invatat in sala de clasă în lumea reală de management prin activități de grup, invitați, și mai mult. În ultima lună a anului al doilea, veți călători la Universitatea din Iowa din SUA pentru a finaliza un curs de simulare de afaceri din lumea reală, care include toate aspectele legate de studiile tale MBA. În timp ce acolo, veți obține o privire în interiorul companiilor americane și de a primi gradul de la Universitatea din Iowa Tippie College of Business în cadrul unei ceremonii oficiale de absolvire.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For two decades, CIMBA has educated students from 50-plus countries and is proud to have more than 10,000 alumni living and working around the world.

For two decades, CIMBA has educated students from 50-plus countries and is proud to have more than 10,000 alumni living and working around the world. Citește mai puţin
Veneția , Iowa City + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

AACSB Accredited