Citește Descrierea Oficială

Programul nostru de MBA vizează dezvoltarea unor lideri de afaceri atât cu abilități manageriale profesionale, cât și cu un sentiment de responsabilitate față de societate și față de cetățenia corporativă. Se pune accentul atât pe seturile specifice de competențe necesare într-o funcție de afaceri specifică, cât și pe dezvoltarea abilităților bine echilibrate pentru a fi un manager general eficient care este capabil să integreze operațiunile de afaceri multi-fațetate.

Prezentare generală a programului MBA

Programul MBA cu normă întreagă de doi ani este conceput pentru a promova capacitățile administrative generale, care pot facilita dezvoltarea unor calități manageriale precum duritatea mentală, profunzimea înțelepciunii, creativitatea și o perspectivă largă, care este obișnuită pentru managerii din diferite industrii.


Astfel de capabilități pot ajuta managerii să găsească probleme de bază în activitățile de afaceri zilnice, să analizeze în mod adecvat situațiile, să propună cursuri alternative de acțiune creative și sistematice și să dezvolte și să pună în aplicare strategii pentru creșterea viitoare.

Keio Business School utilizează sistemul trimestrial; șase termeni se împart în doi ani.


Primul termen se derulează din aprilie până în iulie (primăvara), cel de-al doilea termen se desfășoară din septembrie până în decembrie (termenul de toamnă), iar cel de-al treilea termen se desfășoară în perioada ianuarie-martie (termenul de iarnă).

Academicienii

Programul MBA este format din două activități majore; sesiuni de clasă normală bazate pe metoda cazului și dezvoltarea tezei de MBA. Opt cursuri de bază sunt concepute pentru a oferi abilități de management de bază, și cursuri elective sunt oferite pentru a consolida în continuare competențele specifice specifice și pentru a facilita o înțelegere mai profundă a problemelor de management general.

Dimensiunea și demografia

În fiecare an, aproximativ 100 de solicitanți dintr-o gamă largă de industrii și interese sunt admise la programul MBA. Deși programul se desfășoară în principal în limba japoneză, între 10 și 15% dintre studenți provin din alte țări.

Cerința Limba

Cele mai multe clase de programe MBA sunt realizate în limba japoneză, cu excepția cursurilor oferite studenților de la școli de afaceri străine. De aceea, elevii cu normă întreagă vor folosi limba japoneză în discuțiile de clasă și pentru ascultarea și scrierea lucrărilor. O bună cunoaștere a limbii japoneze este obligatorie pentru studenții străini.

Aplicație MBA

În fiecare lună octombrie (toamna) și ianuarie (iarnă) se organizează examene de admitere pentru cursul de MBA. Din cei 100 de elevi, 75 sunt aleși din examenul din octombrie, iar restul de 25 de examen din ianuarie.

1. Scopul examenului de admitere


Examenul de admitere testează motivația și capacitatea solicitanților de a înțelege pe deplin scopul școlii și conținutul tuturor cursurilor pe care elevii trebuie să le învețe.

2.Pretenabile pentru admitere


Solicitanții care doresc să urmeze examenul de admitere trebuie să îndeplinească unul dintre următoarele criterii:

  • Absolvent al Universității, sau se așteaptă să absolve de la universitate
  • A primit o diplomă de licență de la o instituție autorizată să ofere diplome sau se așteaptă să obțină o diplomă de licență
  • A absolvit șaisprezece ani de învățământ școlar în străinătate
  • Nominalizat de Ministerul Educației, Culturii, Sportului, Științei și Tehnologiei
  • A absolvit cincisprezece ani de învățământ școlar în străinătate și a recunoscut de KBS că a obținut rezultate remarcabile în creditele stipulate de KBS la universitatea aplicabilă
  • Recunoscut de KBS ca având capacități academice egale sau superioare absolvenților de studii universitare

3.Procesul de selecție


Examenul de admitere are loc în două etape: prima este o examinare a solicitanților pe baza evidențelor personale ale acestora; al doilea este un examen scris (eseu scurt și test de engleză) și un interviu.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Apr. 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Apr. 2019
Termen limită de aplicare

Apr. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date