Mba

Generalități

Programul de descriere

Acesta este cel mai bun program pentru candidații care nu s-au decis direcția carierei lor încă. Aceasta va ajuta sa învățare Leading și gestionarea resurselor organizaționale, strategie globală, International Business, Marketing, competențe antreprenoriale și de management de proiect. La finalizarea programului de MBA, vei fi capabil de a umple un gol în industrie, cu mare pentru afaceri și management aptitudini și competențe în domeniul ales. Există diverse motive convingătoare pentru ca elevii să se alăture acestui program. Vi se va umple un gol în industria de competențe bancare de investiții la un analist sau de la un nivel asociat la nivel global. Există diverse motive convingătoare pentru ca elevii să se alăture acestui program.

 • Mentoratul și locuri de muncă de asistență
 • sprijin deplin studenților identificarea rolului specific timpuriu în cariera lor
 • învățare practică și aplicată este asigurată de către lectori care sunt practicieni din industrie, cu largă
 • experiență în domeniul lor
 • Locație: Londra, un oras foarte dinamic si cosmopolit care atrage birouri corporații multinaționale și internaționale "
 • Global Scoala Banking de brand și de rețele oportunități în afaceri, drept bancar și financiar
 • corporații din întreaga lume

Acest program de MBA pune accentul pe dezvoltarea calităților de lider prin teoria academice în abilitățile funcționale care stau la baza aplicate, cu un accent foarte deosebit pe sprijinirea elevului să se raporteze acest lucru la propria lor dezvoltare a carierei ca un manager de viitor. Această abordare foarte personală este ceea ce diferențiază acest program de la alte cursuri postuniversitare conexe. Oricare ar fi ambițiile tale de conducere, nivelul ridicat de interacțiune între concepte teoretice și aplicații va spori cunoștințele, abilitățile și viziunea pentru a excela pe piețele globale competitive.

Acest Program este conceput pentru a speacially buid în carieră;

 • administrarea afacerilor
 • antreprenoriat
 • Management de proiect
 • Managementul Operatiunilor
 • Management Tehnologic
 • Management General

Dezvoltarea carierei și angajabilitate

Global Scoala Banking ia cariera foarte în serios. Vom începe asistarea oportunitățile de carieră din ziua 1. Vei fi având unul la o sesiune de consilier cu cariera ta pentru a identifica punctele forte si slabiciunile impotriva rolurile top pe care doriți să le atinge după gradul dumneavoastră. Există mai mulți pași pe care trebuie să treacă prin: Personalizarea pitch dvs.: În tine mai întâi pe termen, vă va ajuta să vă personalizați CV-ul în funcție de industrie și rolul preferat. Noi vă va ghida pentru a construi brand-ul personal pe social media. Noi v-ar ajuta cu studii de caz, interviuri simulate si teste psihometrice. Conferinţă: Veți fi încurajați să se implice în asistarea echipei pentru conferințe din industrie pe diverse teme. societăţile: GBS va sugera să ia rolul de voluntariat în diverse societăți de finanțare și de investiții pentru a se conecta cu profesioniști din industrie. Olimpiada de evaluare: GBS organizează în fiecare an de evaluare Olimpiada Concurența și echipe din diferite părți ale lumii participă la ea. Veți fi invitat să participe la ea și benchmark-te împotriva concurenta. Corporate Training: GBS pregătește profesioniști în bănci de investiții, fondurile private de acțiuni, fonduri speculative, firme de consultanță și corporații la nivel global. S-ar putea avea șanse bune de a întâlni echipa corporative și cere cultura firmei, înainte de a începe să vă prezentați la aceste firme. dezbateri: GBS vă va împinge pentru a dezvolta abilitățile extra-curriculare. Ar trebui să organizeze în mod activ și să participe la dezbateri să stăpânească abilitățile de comunicare. activ nostru este cea mai mare rețea Alumni noastră Vă încurajăm să participe la evenimente de networking absolventi în orașe diferite și pentru a găsi mentori care împărtășesc viziunea comună cu tine.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Global Banking School provides Industry leading applied Banking and Finance education around the world. We are known primarily for investment banking training to corporate, banks, private equity and h ... Citeste mai mult

Global Banking School provides Industry leading applied Banking and Finance education around the world. We are known primarily for investment banking training to corporate, banks, private equity and hedge funds in top 20 financial capitals. Citește mai puţin