Mba

Generalități

Programul de descriere

Nostru Programe de MBA au fost concepute pentru a dezvolta cunoștințele și aptitudinile necesare pentru operarea în rolurile profesionale de afaceri la nivel înalt într-o gamă largă de organizații.

Nostru de lungă durată reputație pentru educație de afaceri și legături excelente de angajator, oferind o oportunitate pentru studiu la nivel de masterat într-un mediu de susținere și profesional concentrat.

Onorariile noastre de curs pentru MBA pentru sesiunea academic 2016/17 va fi lansat în timp util. Beneficiile de MBA Cursul ofera participantilor posibilitatea de a consolida nu numai lor de afaceri teoretică și practică de înțelegere a teoriei și concepte, dar, de asemenea de a aplica aceste cunoștințe prin intermediul unui proiect de la locul de muncă majore.

În plus, toți participanții sunt oferite o cantitate substanțială de mentorat profesional pentru a sprijini dezvoltarea lor academice și de carieră în timpul studiilor lor.

Structura

În primii doi termeni de studiu, participantii la cursurile noastre de MBA va studia o serie de module de bază, inclusiv Leadership si Dezvoltare Profesionala.

Pe termen finală, candidații vor alege dintr-o gamă de opțiuni și a întreprinde un modul Business Research pentru a le pregăti pentru proiectul la locul de muncă.

De rating de credit total: 180

Cerințe preliminare

Candidații sunt de așteptat să dețină un grad onoruri bun (în cazul Finanțe MBA, aceasta trebuie să aibă finanțe inclus).

Cererile din partea candidaților cu experiență profesională vastă, care demonstrează potențialul academic vor fi luate în considerare.

În cazul cererilor internaționale, avem nevoie de IELTS 6.0, cu nici o componentă de mai jos 5.5.

Evaluare

Modulele sunt evaluate printr-o varietate de mijloace, inclusiv eseuri, rapoarte, examene nevăzute și proiecte bazate pe muncă.

Ultima actualizare Oct 2015

Despre facultate

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalise ... Citeste mai mult

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalised student experience, in a friendly and supportive environment that will allow you to thrive. Citește mai puţin