Pentru a deveni un lider de afaceri excepțional într-o lume în schimbare rapidă, aveți nevoie de un MBA excepțional la London Business School.

MBA nostru flexibil de 15-21 luni oferă toate rigoarea academică ar trebui să vă așteptați de la un program de top-tier. În plus, suntem diferențiați de locația noastră de neegalat și de diversitatea adevărată a clasei. Liceul de afaceri Business School din London Business School oferă un mediu peer-unic deosebit de interesant, bazat pe o putere financiară și de afaceri globală. Alăturaţi-ne.

De ce o London Business School MBA?

Studierea unui MBA este una dintre cele mai importante decizii pe care le puteți lua și alegerea programului potrivit este vitală. Deci, de ce să studiezi la London Business School? Ce vă putem oferi?

  • O rețea globală
  • Avantajul Londrei
  • Un curriculum inovator
  • O comunitate de campus înfloritoare

Detalii privind programul

Curriculumul nostru riguros și practic vă oferă timp pentru a studia într-un mediu internațional deosebit. Cursurile de bază de primul an oferă studenților cunoștințele și cadrele de conducere generale, în timp ce portofoliul nostru larg de electivă face al doilea an unul de alegere, permițându-vă să vă deosebiți cu adevărat. Păstrați opțiunile deschise sau alegeți o concentrație dintr-una din cele șase domenii.

- Înscrierea electivă reciprocă la University College London vă va permite o selecție de opțiuni științifice și tehnologice.

- Exonerarea cursurilor pentru studenții care au deja competențe substanțiale în economie sau contabilitate.

- Cerințele flexibile de credit vă permit să faceți un minim de 9 și un maxim de 12 cursuri opționale.

Ambele opțiuni măresc versatilitatea programului dvs. personal - permițându-vă să faceți un curs suplimentar opțional într-un alt domeniu de interes sau să vă finalizați studiile de premiere în clasă devreme, posibil până în luna decembrie a celui de-al doilea an.

MBA nostru nu este doar despre cunoaștere, ci și despre dezvoltarea competențelor necesare pentru a deveni lider global.

- Am alocat de două ori mai mult timp programului nostru de dezvoltare profesională de mare succes, oferindu-vă posibilitatea dezvoltării abilităților în al doilea an și accesul mult mai larg la portofoliul nostru.

- Dezvoltarea abilităților de carieră vă va ajuta să dezvoltați o strategie realistă în carieră și să vă pregătiți mai atent pentru interviuri și pentru a vă ocupa de ofertele de angajare. CSSD este un credit.

Public țintă

Oamenii aleg să studieze pentru un MBA dintr-o varietate de motive. Unii încearcă să facă o schimbare verticală în cariera lor curentă, în timp ce unii încearcă să schimbe industria sau funcția de loc de muncă. Alții încearcă să construiască un set de instrumente antreprenoriale care să le permită să își pună propriul plan de afaceri în practică. Toți se așteaptă să se poziționeze mai bine pentru progres și succes în viitor.

În timp ce provin din multe tradiții diferite, studenții noștri împărtășesc aceleași calități esențiale. Sunt experimentați. Ei au abilități intelectuale înalte. Ei sunt hotărâți și ambițioși. Ele sunt conștiente din punct de vedere cultural. Și, cel mai important, au potențialul de a fi lideri și influențatori ai viitorului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la London Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
15 luni
La zi
Price
44,490 GBP
împrumut și bursă sunt disponibile
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date