Mba

Generalități

Programul de descriere

Programul QMU MBA îndeplinește viziunea Universității de a dezvolta idei și influențe. Am consultat pe scară largă cu angajatorii și experții din industrie în elaborarea acestui curs.

Știm că angajatorii privesc dincolo de calificări atunci când recrutează și doresc angajați cu experiențe reale. Pe lângă angajamentul obișnuit cu industria, cursurile noastre se concentrează clar și consistent asupra conducerii, a echipelor și a dinamicii grupurilor, provocându-vă să vă asumați diferite roluri în îndeplinirea obiectivelor. Într-un mediu de afaceri global, care se schimbă în mod constant, acest MBA vă va dezvolta capacitatea de a aplica cunoștințele dumneavoastră în mod eficient la locul de muncă și în mod critic în dinamica grupurilor și echipelor de performanță.


Veți studia o serie de module și am înlocuit disertația tradițională cu un proiect centrat pe studenți, orientat spre afaceri, care vă permite să investigați, să proiectați și să vă angajați într-o afacere externă.

  • Există un proiect practic în locul unei dizertații. Elevii sunt provocați să studieze, să planifice, să gestioneze și să evalueze un proiect împreună cu o afacere sau o organizație externă, permițându-i să dezvolte abilități, încredere și oportunități de carieră.
  • Reflectând practica de lucru contemporană, predarea și evaluarea noastră are un grup puternic și se concentrează pe echipă.
  • Dimensiunile clasei sunt benefic mici: permite elevilor să colaboreze îndeaproape cu colegii din medii diferite și le permite lectorilor să dezvolte relații puternice cu studenții. Cohorta mai mică de studenți permite, de asemenea, participarea la vizite și evenimente regulate.

Predare, învățare și evaluare

Veți participa la cursuri și seminarii, veți lucra în grup și veți desfășura activități de învățare independente. Veți fi așteptat să participați la discuții, să dezvoltați idei și să vă implicați în învățarea experiențială. Metodele de evaluare vor include rapoarte de conducere, eseuri, discuții bazate pe web, reflecții asupra practicii și lucrări de grup cu prezentări. O parte centrală a experienței cursului este implicarea regulată în industrie, prin vizite specifice, vorbitori invitați și evenimente, care oferă perspective valoroase în practică, tendințe contemporane și gândire. Dimensiunile de clasă sunt de obicei 10-30.

Legături cu organismele industriale / profesionale

Lucrăm în permanență cu o gamă largă de organizații de afaceri și servicii publice, precum și cu cel de-al treilea sector, lideri de afaceri individuali și experți din industrie pentru a ne dezvolta cursurile. Acest lucru asigură că, împreună cu o bază aprofundată teoretică, cursurile sunt înrădăcinate în relevanța și practica din industrie. Pe măsură ce cursul dvs. progresează, veți auzi de la lectori invitați, veți participa la vizite la o gamă largă de industrii și organizații și vă veți angaja într-o serie de alte oportunități de networking cu personalul și experții din industrie. În ultimii ani ne-am angajat cu: Diageo; New Lanark Heritage Centre și Hotel; Nairns; AG Barr (Irn-Bru); Waldorff Astoria, Edinburgh; Glenkinchie Distillery; Restaurantele lui Henderson; Isle of Eriska Hotel; Serviciul ambulanței scoțiene; Turcan Connell; Și Dakota hoteluri, pentru a numi doar câteva.

Module

Managementul Resurselor Umane / Managementul Resurselor Umane / Strategia de Direcție pentru Crearea Valorii / Managementul Financiar / Economia Afacerilor Toate studenții MBA vor lua în continuare trei module în domeniul lor specific, de exemplu: Familie Business Insight (FASE) / Managementul Turismului Internațional Și managementul lanțului de aprovizionare (Global MBA) / Probleme globale și provocări pentru managerii de ospitalitate (Hospitality) De asemenea, veți finaliza un proiect de credit 60 (Business Impact and Practice) axat pe specializarea dvs. în parteneriat cu o organizație externă. Aceasta este ocazia dvs. de a descoperi, a propune, de a planifica, de a conduce și de a realiza un proiect condus extern, dezvoltându-vă în același timp abilitățile de practică reflectivă și de planificare a dezvoltării personale.

Modulele listate aici sunt corecte în momentul imprimării (16 iulie), dar pot fi modificate. În cazul în care modulele trebuie să se schimbe, QMU va încerca să facă eforturi rezonabile pentru a se asigura că studenții nu au un impact negativ.

Cariere

Cursurile noastre postuniversitare sunt concepute pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră prin deschiderea unei game largi de oportunități globale. Absolvenții noștri iau împreună cu aceștia o mai bună capacitate de angajare și încredere dacă obțin o poziție în cadrul unei organizații multinaționale, lucrează în sectorul public, își creează propria afacere, câștigă locuri de muncă în cel de-al treilea sector sau continuă studiile.

Cerințe de intrare

În mod tradițional, studenții postuniversitari au o diplomă de onoare în domeniul afacerilor sau echivalent și experiență în domeniu. Vom lua în considerare absolvenții recenți care pot demonstra capacități suplimentare. În plus, salutăm, de asemenea, aplicații de la absolvenți cu studii obișnuite, care pot prezenta o perioadă de experiență post-postuniversitară sau de la cei care au o experiență substanțială în domeniu și un angajament față de CPD.

Acreditarea învățării anterioare: vi se poate acorda scutire de la studierea unui modul sau a unor module până la maximum 60 de puncte de credit, cu condiția să puteți demonstra succesul tuturor rezultatelor învățării. În cazul în care diploma de onoruri nu a fost studiată în limba engleză, Va fi obligat să furnizeze dovezi de competență în limba engleză la cel puțin IELTS 6.5, fără scorul individual al componentei mai mic de 6.0.

Ultima actualizare Iun 2017

Despre facultate

Queen Margaret University, Edinburgh is committed to providing thoroughly relevant teaching and research. Our research is focused on making a real practical impact on everyday life, and our courses ar ... Citeste mai mult

Queen Margaret University, Edinburgh is committed to providing thoroughly relevant teaching and research. Our research is focused on making a real practical impact on everyday life, and our courses are designed to produce well prepared, well rounded and flexible graduates. We have widely recognised expertise in the areas of health and rehabilitation; sustainable business and creativity and culture. Citește mai puţin