Elevii din acest 2 ani program de MBA reprezintă cele mai bune minți din Asia de Sud, cu multe de gând să devină antreprenori de succes sau să-și asume funcții de conducere în domeniile lor de ales de efort, fie că este vorba sectorul public, sectorul privat sau mediul academic.

MBA studenți sunt predate de profesori de la vizita multe programe de clasă mondială, precum și de Sasin facultate full-time și alți experți în Thailanda și Asia de Sud.

O Programul de MBA Sasin este livrat în limba engleză, în Bangkok, Thailanda - inima Asia de Sud. Cursurile sunt programate în 12 module "de cinci săptămâni" pe tot parcursul programului. Pentru datele exacte de module vezi Date cheie.

Ca parte a angajamentului său de a învățării la nivel mondial, Sasin oferă opțiuni pentru ambele primul și al doilea an studenții să se integreze studiu international in programul lor de MBA Sasin. Mai mult decât atât, reputația Sasin lui îi ajută pe elevi asigurarea de oportunități de două luni de vară Stagii.

Goluri MBA de învățare

  • Analitic, de luare a deciziilor și creative - încrederea în sine și spiritul antreprenorial - Munca în echipă și leadership - comunicare, prezentare si negociere abilități eficiente - etica Corporate, responsabilitatea socială și durabilitatea mediului - Conștientizarea diversității culturale Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Sasin .

Programe internaționale

Sasin recunoaște că pentru a pregăti în mod eficient pe elevi să devină lideri de afaceri de succes, este esențial să se integreze expunere internațională substanțială și conținut în programul de MBA.

Ca urmare, Sasin oferă studenților posibilitatea de a învăța despre practicile de afaceri la nivel mondial și de a dezvolta contactele internaționale pentru viitor crearea de rețele de afaceri prin intermediul programelor de schimb cu școlile de afaceri de lider în America de Nord, Europa și Asia. Aproximativ 30-40 de studenți full-time MBA petrece un sfert / semestru în străinătate pe Programe de schimb in fiecare an.

În același timp, acest program atrage, de asemenea schimb de studenți la Sasin în fiecare an. Incoming schimb de studenți lucra îndeaproape cu colegii lor Sasin în activitățile de clasă, oferind oportunități pentru schimbul cultural și crearea de rețele internaționale.

Schimb de studenți Venind la Sasin

Bine ati venit la Bangkok și una dintre experiențele cele mai stimulative din viata ta! Devenind un student de schimb în Programul de MBA Sasin, în inima unuia dintre orașele cele mai dinamice, prietenos și în condiții de siguranță din lume aduce o dimensiune de neuitat la educația de clasă mondială ești deja primesc.

Setați împotriva acestei remarcabile oraș Asia de Sud, experiența de schimb Sasin este o aventură de calitate superioară la fiecare pas - facultatea, cursurile, facilități, lectorii și studenții dumneavoastră colegii care sunt printre cele mai bune si mai straluciti găsit oriunde în Asia.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Sasin Graduate Institute of Business Administration »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
1,636,500 THB
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date