Mba

Generalități

Programul de descriere

Bryan MBA

MBA Bryan (Full-time) pregătește o nouă generație de lideri cu cunoștințe și abilități pentru a gestiona complexitatea în economia incertă a secolului XXI. Primul program de MBA de școală part-time din regiune este un program intensificat, predominant part-time, conceput special pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor care lucrează. Programul de zi full-time este unul dintre programele unice de MBA din țară concepute special pentru absolvenții de colegiu recent cu experiență profesională limitată sau fără experiență profesională.

Școala Bryan oferă profesioniști locali o educație avansată în domeniul afacerilor timp de patruzeci de ani și există aproximativ 3 000 de absolvenți de succes ai MBA Bryan. Indiferent de nevoile, obiectivele sau cronologia dvs. personale, MBA-ul dvs. Bryan se va simți ca o potrivire personalizată.

Programul de zi

Proiectat special pentru solicitanții cu experiență limitată sau fără experiență profesională, programul de zi este o călătorie cu normă întreagă spre cunoștințe de specialitate și posibilități de carieră de primă clasă. Structura programului de zi face, de asemenea, un meci bun pentru schimbătorii de carieră.

Lucrand alaturi de colegi, veti invata abilitatile de baza si fundamentele afacerii si va progresati in dezvoltarea abilitatilor de comunicare, analitice si manageriale atat de solicitate pe piata. Studiind cu normă întreagă, vă puteți aștepta să finalizați Bryan MBA în aproximativ doi ani.

Structura programului

Programul este conceput cu grijă pentru a vă muta de la idei la acțiune într-o manieră relevantă și logică. Înmatriculat studenții cu normă întreagă progresează dintr-un set destul de bine structurat de evaluări la cursuri de niveluri, concepute pentru a vă începe să învățați.

PRIMA SĂPTĂMÂNĂ - CĂUTARE FAST START - Experiența dvs. MBA Bryan începe cu viteza și concentrarea concentrată. În cadrul Campusului de bază MBA - o serie de ateliere intense - profesorii Bryan lucrează împreună cu dvs. pentru a vă dezvolta propriul stil de conducere, care vă va ghida în următorii doi ani. Faceți clic aici pentru a citi mai mult.

YEAR ONE: ÎNȚELEGEREA LOCULUI DE AFACERI - primul an va fi dedicat înțelegerii conceptelor de management și afaceri. Veți învăța atât aspectele teoretice și practice ale operațiunilor strategice de afaceri, explorând studii de caz detaliate și participând la prelegeri riguroase în clasă.

Vara: mergi dincolo de clasa - In timpul verii vei incepe nivelul de practicum al programului printr-un stagiu, proiecte organizatorice si poate un studiu in strainatate. Parteneriatele noastre cu corporații europene și latinoamericane vă oferă șansa de a explora diferențele culturale ale operațiunilor globale de afaceri. Dacă preferați să rămâneți mai aproape de casă, există o varietate de corporații locale și organizații non-profit care doresc să vă ajute în timp ce vă creșteți experiența de lucru. S-ar putea chiar doriți să începeți lucrul la o concentrare sau un certificat prin luarea unui curs electiv sau două.

ANUL DOUA: FACEREA ACTUIRILOR - În cel de-al doilea an, veți începe să aplicați strategii și concepte de afaceri pentru provocările din lumea reală utilizând analizele de caz și proiectele de grup. Veți învăța cum să răspundeți în mod eficient unor probleme comune cum ar fi clienții nemulțumiți, operațiunile de afaceri și provocările legate de fluxul de numerar.

Cerințele de admitere

  • Aplicație Online
  • $ 60 taxa de cerere
  • Dovada scorului GMAT SAU Dovada scorului GRE (renunțat la membrii Beta Gamma Sigma)
  • Foi matricole oficiale
  • Trei scrisori de recomandare
  • 1000 eseu personal cuvânt care descrie motivul pentru care ați urmat un MBA Bryan
  • CV-ul
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

În Școala de Afaceri Bryan si Economie, vom crea și difuza cunoștințe despre teoria și practica de afaceri. În plus față de cursurile noastre și de cercetare, am realiza acest lucru prin hands-on proi ... Citeste mai mult

În Școala de Afaceri Bryan si Economie, vom crea și difuza cunoștințe despre teoria și practica de afaceri. În plus față de cursurile noastre și de cercetare, am realiza acest lucru prin hands-on proiecte, experiențe globale, și de sensibilizare pentru comunitate. Munca noastra produce lideri de principiu și în rezolvarea problemelor excepționale, care au o perspectivă globală, o stare de spirit inovator, o înțelegere largă de durabilitate, precum și un angajament de a îmbunătăți organizațiile în care lucrează și comunităților în care trăiesc. Core Valori Suntem o comunitate de învățare caracterizată de un spirit de anchetă, urmărirea îmbunătățirii continue, profesionalism, incredere, comportament etic, și cetățenie bună și s-au angajat la valorile Universitatea de incluziune, colaborare, sustenabilitate, responsabilitate și transparență.&nbsp De ce Scoala de Bryan? Cunoștințe și experiență veți obține de la Școala de Afaceri și Bryan Economie vă va ajuta să devină rezolvare a problemelor de exceptie pe care organizațiile și comunitățile noastre au nevoie. Veți învăța cum să identifice soluții etic, inovator, la nivel global și durabil printr-o combinație de cursuri predate de profesori cu experiență și practice, hands-on experiențe. Tot ce ai învățat în timpul experiența dumneavoastră Scoala de Bryan va poziționa de a aduce contribuții semnificative în cazul în care lucrați, trăiască și să conducă. Una dintre cele mai mari scoli de afaceri din Carolina de Nord, Școala de acreditare AACSB International Bryan în afaceri și de contabilitate îl pune în rândul de sus 3 la suta din scoli de afaceri din lume. Citește mai puţin