Mba

Generalități

Programul de descriere

Colegiul de Business de la California State University, Chico oferă cursuri de afaceri de nivel de absolvent pentru a aspira și de lucru profesioniștii din domeniul afacerilor. Elevii citează din reputația școlii lui puternică regională, un accent pe dezvoltarea abilităților de echipă, precum și un curriculum care se concentrează pe dezvoltarea abilităților practice, ca motivele pentru care au ales să urmeze un grad de afaceri absolvent de la Chico State.

Programul CSU, Chico MBA salută cererile din partea studenților atât interne, cât și internaționale, care sunt motivați să învețe abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a deveni manageri de succes. Cu toate că o anumită experiență de afaceri este sugerat, nu este necesar și studenții nu au nevoie de un grad de afaceri de licență. Studenții care nu au un grad de licență de afaceri va trebui să ia o serie de cursuri pentru a se pregăti pentru programul lor de afaceri absolvent.

Programul de MBA admite studenții pe bază de concurs și, de obicei, admite aproximativ 50-60% dintre solicitanți. Elevii vor fi luate în considerare în mare măsură pe baza unei combinații de lor APG, scoruri GMAT / GRE, precum și calitatea declarația lor de scop și scrisori de recomandare. experiență de muncă semnificativă, în timp ce nu este o cerință, va fi considerată ca fiind o componentă a procesului de revizuire.

Câștigul salarial un grad de MBA de la CSU, Chico vă poate ajuta:

  • Avansa in cariera - Un grad de MBA va ajuta să obțineți un loc de muncă bun , cu o companie de top si rapid urca pe scara ierarhică a pozițiilor cu pachete salariale în continuă creștere și titluri respectabile.
  • Faceti o schimbare de cariera - În cazul în care calea ta cariera actuală interese mai lungi sau recompense pe care , finalizarea unui grad de MBA vă poate oferi oportunitatea și abilitățile necesare pentru a urma o cariera cu o companie progresivă în domeniul dumneavoastră curentă sau într - un domeniu interesant nou cu totul.
  • Porni propria afacere - CSU, Programul Chico MBA este conceput pentru a va introduce teoria avansată în conducere, managementul și analiza datelor, finanțe, contabilitate, managementul resurselor umane, managementul lanțului de aprovizionare, marketing și de afaceri foarte strategie lucrurile pe care le " ll trebuie să știe pentru a începe propria afacere înfloritoare într-o industrie mare de creștere.

Gradul de MBA Specializări

el CSU, Chico Programul de MBA oferă studenților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru luarea deciziilor manageriale eficiente, flexibilitatea de a urmări un curriculum general sau moderat specializate de afaceri, precum și o bază pentru creșterea personală și profesională continuă. Prin studiu de caz, de curs, și munca de proiect, elevii își dezvoltă o înțelegere profundă a modului în care analiza companii de top, rafina, și aliniați funcțiile de afaceri primare pentru a menține un avantaj competitiv.

MBA studenți au mai multe opțiuni restante; Elevii se pot alege să se concentreze pe o serie de cursuri care construiesc competențe avansate în domeniul Enterprise Information Systems (EIS) sau Project Management. Detalii cu privire la fiecare dintre aceste opțiuni sunt prezentate mai jos. În plus, studenții MBA poate finaliza un MBA general de 30 unități pe care elevii pot personaliza prin alegerea lor de cursuri elective.

Enterprise Information Systems (EIS)

CSU, Chico este un lider recunoscut în sistemele de informații ale întreprinderilor curriculum-ului. Accentul este EIS conceput pentru a satisface cererile tot mai mari de locuri de muncă pentru consultanți profesioniști, analiști de proces de afaceri, specialiști în infrastructura IT și analiști funcționale SAP. Accentul Curriculum-ul EIS este o cale spre 10 de certificare SAP TERP.

Management de proiect

abilități de management de proiect și cunoștințele sunt în cerere mare. Studenții care finalizează cu o serie de cursuri corespunzătoare din cadrul acestui accent sunt pregătite să stea pentru (PMI) CAPM sau PMP examen de certificare Project Management Institute lui. O opțiune excelentă pentru toți elevii, dar ar trebui să fie deosebit de atractivă pentru studenții de inginerie și management de construcție.

Admiterea la Master of Business Administration Programul

Programul CSU, Chico MBA salută cererile din partea studenților atât interne, cât și internaționale, care sunt motivați să învețe abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a deveni manageri de succes. Cu toate că o anumită experiență de afaceri este sugerat, nu este necesar și studenții nu au nevoie de un grad de afaceri de licență. Studenții care nu au un grad de licență de afaceri va trebui să ia o serie de cursuri pentru a se pregăti pentru programul lor de afaceri absolvent.

Programul de MBA admite studenții pe bază de concurs și, de obicei, admite aproximativ 50-60% dintre solicitanți. Elevii vor fi luate în considerare în mare măsură pe baza unei combinații de AAP lor, scoruri GMAT / GRE, precum și calitatea declarația lor de scop și scrisori de recomandare. Ne uităm pentru elevii cu scoruri standardizate de testare de cel puțin 50 percentila pentru competențe atât cantitative, cât și verbale. Pentru GMAT, care este un scor combinat de 570 sau mai mare, iar pentru GRE care este un scor combinat de 303 sau mai mare. În ceea ce privește Valori medii punct de Grad de grade anterioare, programul de MBA dorește solicitanții cu un 2.75 (sau mai mare), în ultimele 60 de unități de un grad de licență și preferăm cel puțin 3.0 în ultimele 30 de unități.

scor de testare și AAP așteptările sunt generale, și putem lua în considerare elevii cu scoruri de testare sau GPA mai mici decât aceste scoruri tipice. Noi considerăm întregul pachet de aplicații (inclusiv scrisori de recomandare, declarația de scop, etc) pentru a ajunge la o decizie cu privire la admiterea în program. experiență de muncă semnificativă, în timp ce nu este o cerință, va fi considerată ca fiind o componentă a procesului de revizuire.

Ultima actualizare August 2016

Despre facultate

Welcome to the College of Business We prepare students to be work-ready. Our faculty, staff, academic programs, and extracurricular activities all contribute to developing students to have the skills, ... Citeste mai mult

Welcome to the College of Business We prepare students to be work-ready. Our faculty, staff, academic programs, and extracurricular activities all contribute to developing students to have the skills, knowledge, and dispositions for success. Citește mai puţin