Citește Descrierea Oficială

MBA a fost introdusă pentru prima dată în 1908 pentru a preda abilități de afaceri care rămân de important astăzi, cum ar fi contabilitate, finanțe, și a operațiunilor. Mai mult de 100 de ani mai târziu, însă, lucrurile sunt un pic mai complicat. Un grad de afaceri Weatherhead bazează pe un fundament de competențe de bază pentru a pregăti absolvenți pentru ceea ce se întâmplă în afaceri chiar acum - și pentru ceea ce este în jurul valorii de colț.

Acest program este potrivit pentru mine?

Climatul de afaceri de astăzi se deplasează cu timpul într-o direcție social și de mediu-conștient. Companiile sunt caută în mod activ soluții pentru combinarea profitabilității cu îmbunătățire lume. Dacă sunteți interesat de un MBA, care ofera instruire riguros în abilități cantitative de bază în timp ce lua linia de jos triplu - oamenii, planeta, profit - serios, apoi ia în considerare Weatherhead MBA.

La Weatherhead, vei aborda hands-on de munca de proiect folosind tehnici desprinse din lumea designului. Prin adoptarea creierului drept instrumente de un designer, veți obține în obiceiul de a gândi dincolo de răspunsul implicit la o problemă. Această formare poate lua creativitatea la nivelul următor în timp ce lucra pentru a crea valoare durabilă pentru mediul de afaceri și societate.

Inovatoare de valoare durabilă

Noi credem că liderii de mâine poate servi cel mai bine organizațiile lor, comunitățile lor și în lume de tehnici si cunostinte, care conduce inovarea de valoare durabilă care achiziționează. În cele două practicums MBA yearlong, studenții experimenteze cu practicile de proiectare, cum ar fi reîncadrarea întrebări și protocoale standard de provocatoare, pentru a imagina noi modalitati de puternice pentru a rezolva problemele.

Elevii să ia, fie de design în Management: Concepte și practici sau Practică MBA în valoare durabilă și antreprenoriat social, numit de Forbes ca fiind unul dintre cele 10 cursuri cele mai inovatoare școli de afaceri. Acționând în calitate de consultanți pentru organizațiile din zona de la companii naționale, cum ar fi KeyBank la non-profit venerabile, cum ar fi Orchestra din Cleveland, elevii aborda probleme de afaceri în toată complexitatea lor din lumea reală. Nu e de mirare Businessweek declarat MBA noastre printre cele mai bune 30 de programe de design din lume.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 semestre
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date