Mba

Generalități

Programul de descriere

mba

O Master of Business Administration (MBA), programul de la Universitatea Coleman este conceput pentru a spori în mod semnificativ adâncimea și lățimea de educație pentru studenții care aspiră la un grad mai ridicat de expertiză în domeniul de afaceri.

Master of Business Administration Programul permite studenților pentru a atinge avansate de afaceri de cunoștințe tehnice și abilitățile necesare pentru a dezvolta cu succes și de a gestiona o afacere. Coleman a curriculum MBA oferă cursuri avansate în leadership, management de proiect, planificare strategică, design organizațional, finanțe, juridic, marketing, și problemele de resurse umane, printre altele.

În timpul programului, elevii vor dezvolta spiritul de lider și abilități de management, explorarea atât instrumentele cantitative și calitative de management și examinarea mediile dinamice managerii trebuie să facă față atât în ​​interiorul cât și în afara organizației.

În plus, accentul programului pe leadership si team building permite studentului de a dezvolta abilitățile lor interpersonale; permițându-le astfel să comunice mai eficient, pentru a îmbunătăți capacitatea lor de a media și / sau reducerea conflictelor, și de a spori capacitatea lor de rețea.

Este de așteptat ca absolvenți ai programului de MBA va fi capabil să-și asume poziții de conducere și de management în industrie, de afaceri, guvern, sau educație.

Ultima actualizare Apr. 2015

Despre facultate

For 50 years, Coleman University has served as San Diego's ONLY exclusive Computer Training Institution. Founded in 1963, Coleman is recognized as a thriving force in the field of Information Technolo ... Citeste mai mult

For 50 years, Coleman University has served as San Diego's ONLY exclusive Computer Training Institution. Founded in 1963, Coleman is recognized as a thriving force in the field of Information Technology. Citește mai puţin