Mba

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

MBA

Acest lucru, de 16 luni MBA inovatoare vă oferă un avantaj competitiv în cer piața globală de astăzi.

Oferit fie într-o zi de lucru full-time sau hibrid convenabil sâmbătă programul de clasă, programul accelerat de 16 luni va pregăti pentru a reuși în piața globală de astăzi.


Pregătiți-vă să Plumb

Ca absolvent din Florida Colegiul de Sud a lui Barney Barnett School of Business & Free Enterprise, veți avea cunoștințele și încrederea de a rezolva probleme complexe, să dezvolte strategii de gândire înainte, și să fie respectat în domeniul dumneavoastră. Acest program inovator integrează competențe funcționale în contabilitate, finanțe, marketing, statistici, comunicare, etică, și analiză cantitativă și calitativă cu abilitățile manageriale și motivaționale necesare conducerii executive de astăzi.


International Focus

Un accent puternic pe probleme internaționale pregătește pe studenți pentru succesul pe piața mondială. De fapt, studiul de probleme globale este încorporat în fiecare din cursuri de bază ale programului. Veți avea chiar posibilitatea de a o experienta internationala câmp. Conceput pentru a oferi un background solid în natură, fundații și complexitatea de afaceri internaționale, programul va pregăti să desfășoare activitatea la nivel internațional, indiferent dacă gestionarea operațiunilor unei organizații, inițiative de planificare a resurselor, de marketing, sau de dezvoltare a afacerilor și de expansiune.


Programul Rezultate pentru MBA Studenți

  • Castiga experienta din lumea reală prin parteneriate cu companii naționale și internaționale premier.
  • Aflați de la maeștrii ca directori de afaceri cunoscute nivel național și internațional și împărtăși experiențele lor, ca parte din seria noastră CEO conducere.
  • Master "soft skills", cum ar fi conducerea, etica, de comunicare, și teambuilding.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The oldest private college in Florida, Florida Southern College was founded in Orlando in 1883 as South Florida Institute.Soon afterward, it moved to Leesburg. In 1885, a college curriculum was added ... Citeste mai mult

The oldest private college in Florida, Florida Southern College was founded in Orlando in 1883 as South Florida Institute.Soon afterward, it moved to Leesburg. In 1885, a college curriculum was added and the college was opened to male and female students. In 1901, the college moved to Sutherland, now Palm Harbor, and in 1906, it was renamed Southern College. The college temporarily moved to Clearwater from 1921 to 1922, and in 1922, it moved again to the shores of Lake Hollingsworth in Lakeland. In 1935, the Trustees adopted the name Florida Southern College. Citește mai puţin