MBA

Acest lucru, de 16 luni MBA inovatoare vă oferă un avantaj competitiv în cer piața globală de astăzi.

Oferit fie într-o zi de lucru full-time sau hibrid convenabil sâmbătă programul de clasă, programul accelerat de 16 luni va pregăti pentru a reuși în piața globală de astăzi.


Pregătiți-vă să Plumb

Ca absolvent din Florida Colegiul de Sud a lui Barney Barnett School of Business & Free Enterprise, veți avea cunoștințele și încrederea de a rezolva probleme complexe, să dezvolte strategii de gândire înainte, și să fie respectat în domeniul dumneavoastră. Acest program inovator integrează competențe funcționale în contabilitate, finanțe, marketing, statistici, comunicare, etică, și analiză cantitativă și calitativă cu abilitățile manageriale și motivaționale necesare conducerii executive de astăzi.


International Focus

Un accent puternic pe probleme internaționale pregătește pe studenți pentru succesul pe piața mondială. De fapt, studiul de probleme globale este încorporat în fiecare din cursuri de bază ale programului. Veți avea chiar posibilitatea de a o experienta internationala câmp. Conceput pentru a oferi un background solid în natură, fundații și complexitatea de afaceri internaționale, programul va pregăti să desfășoare activitatea la nivel internațional, indiferent dacă gestionarea operațiunilor unei organizații, inițiative de planificare a resurselor, de marketing, sau de dezvoltare a afacerilor și de expansiune.


Programul Rezultate pentru MBA Studenți

  • Castiga experienta din lumea reală prin parteneriate cu companii naționale și internaționale premier.
  • Aflați de la maeștrii ca directori de afaceri cunoscute nivel național și internațional și împărtăși experiențele lor, ca parte din seria noastră CEO conducere.
  • Master "soft skills", cum ar fi conducerea, etica, de comunicare, și teambuilding.
Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Sept 2020
Duration
16 luni
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2020